• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.04.2006., Nr. 65 https://www.vestnesis.lv/ta/id/133596

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

25.04.2006., Nr. 65

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums detālplānojumu Iecavas novadā

Pamatojoties uz Bauskas rajona Iecavas novada domes 2006.gada 11.aprīļa lēmumu (sēdes protokols nr.5, 2.p.) detālplānojums nekustamajam īpašumam “Upes Ieviņas” (kad.nr.4064 006 0653) tiek nodots sabiedriskajai apspriešanai. Apspriešanas 2.posms noteikts no 2006.gada 21.aprīļa līdz 2006.gada 8.maijam. Šajā laikā var iepazīties ar detālplānojuma materiāliem un iesniegt rakstiskas atsauksmes Iecavas novada domē Skolas ielā 4 darbdienās no pulksten 9 līdz 16, tikšanās ar detālplānojuma izstrādes vadītāju Aiju Grandsbergu notiks 2006.gada 3.maijā pulksten 14 līdz 17.

 

Paziņojums detālplānojumu Iecavas novadā

Pamatojoties uz Bauskas rajona Iecavas novada domes 2006.gada 11.aprīļa lēmumu (sēdes protokols nr.5, 3.p.) detālplānojums nekustamajam īpašumam “Ezeriņi” (kad.nr.4064 010 2269) tiek nodots sabiedriskajai apspriešanai. Apspriešanas 2.posms noteikts no 2006.gada 21.aprīļa līdz 2006.gada 8.maijam. Šajā laikā var iepazīties ar detālplānojuma materiāliem un iesniegt rakstiskas atsauksmes Iecavas novada domē Skolas ielā 4 darbdienās no pulksten 9 līdz 16, tikšanās ar detālplānojuma izstrādes vadītāju Aiju Grandsbergu notiks 2006.gada 3.maijā pulksten 14 līdz 17.

 

Paziņojums par Zlēku pagasta teritorijas plānojumu

Pamatojoties uz 03.04.2006. Zlēku pagasta padomes sēdes lēmumu nr.1 (protokols nr.4), Zlēku pagasta padome apstiprina teritorijas plānojuma 1.redakciju un organizē teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas otro posmu. Zlēku pagasta teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas otrais posms notiks līdz 15.05.2006. Tikšanas ar pagasta iedzīvotājiem notiks 21.aprīlī pagasta padomes telpās pulksten 11. Ar teritorijas plānojuma 1.redakcijas materiāliem var iepazīties un rakstiskus priekšlikumus var iesniegt pagasta padomē katru darbdienu no pulksten 9 līdz 16.

 

Paziņojums

Rīgas rajona Olaines pagasta padome ir pieņēmusi lēmumu par detālplānojuma izstrādes turpināšanu un līguma slēgšanu, atkārtotas sabiedriskās apspriedes 1.posma organizēšanu un darba uzdevuma precizēšanu un apstiprināšanu nekustamajam īpašumam “PŪRES” – 05.04.2006., nr.6, 3.§ 2.p.15., 16.p., 17.p.

Projekta mērķis ir pamatot zemes transformāciju apbūves teritorijās saskaņā ar plānoto izmantošanu – daudzstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamās apbūves teritorijas.

Detālplānojumu izstrādes vadītāja – arhitekte Dace Celmiņa.

Detālplānojumu sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš – divas nedēļas pēc publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Ar spēkā esošajiem Olaines pagasta saistošajiem noteikumiem nr.4. “Olaines pagasta teritorijas plānojums un apbūves noteikumi” var iepazīties Olaines pagasta padomē.

Visas ieinteresētās personas ar rakstiskiem priekšlikumiem var vērsties Olaines pagasta padomē pirmdienās un ceturtdienās no pulksten 9 līdz 13 un no 14 līdz 17 vai pa pastu , adrese: Meža ielā 2, Jaunolainē, Olaines pagastā, LV-2127, vai SIA “Metrum” Vienības gatvē 87, Rīgā, LV-1004. Apmeklētāju pieņemšana pirmdienās no pulksten 15 līdz 16.30 “Zeifertos”, Olaines pagastā, vai pie izstrādes vadītājas (tālr. 7609040).

Iedzīvotāju sanāksme apspriešanas laikā vai nākamā mēneša otrajā otrdienā plkst. 17.15–17.45 Olaines pagasta padomes 2.stāva zālē Meža ielā 2, Jaunolainē, Olaines pagastā

Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, personas kods un dzīvesvietas adrese, juridiskām personām – nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs.

 

Paziņojums

Garkalnes pagasta padome saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 61.punktu, paziņo, ka Garkalnes pagasta padome 2006.gada 29.martā ir pieņēmusi lēmumu (sēdes protokols) nr.3, 4.§, 3.p., “Par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu nekustamajā īpašumā Pērses ielā 17”. Detālplānojuma izstrādes vadītāja – arhitekte Dace Bērziņa, tālr. 9103226.

Detālplānojuma sabiedriskās apspriedes pirmā posma termiņš – divas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstos “Rīgas Apriņķa Avīze” un “Latvijas Vēstnesis”.

Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Garkalnes pagasta padomē Brīvības gatvē 455, Rīgā, katru darbdienu no pulksten 9 līdz 17 divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstos. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Garkalnes pagasta padomes Būvvaldei Rīgā, Brīvības gatvē 455, LV-1024, fiziskām personām norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu, patstāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar spēkā esošo Garkalnes pagasta Teritorijas plānojumu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem par detālplānojumu var vērsties Garkalnes pagasta padomes Būvvaldē Brīvības gatvē 455. Apmeklētāju pieņemšana notiek pirmdienās no pulksten 11 līdz 18 un ceturtdienās no pulksten 9 līdz 17, pusdienas pārtraukums no pulksten 13 līdz 14.

 

Paziņojums par Durbes novada teritorijas plānojuma apstiprināšanu

Durbes novada dome paziņo, ka 2006.gada 10.aprīļa domes ārkārtas sēdē ir apstiprināts Durbes novada teritorijas plānojums (protokols nr.5, 2.§) un kā pašvaldības saistošie noteikumi ir izdoti “Durbes novada teritorijas plānojuma grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi” (saistošie noteikumi nr.7) “Durbes novada teritorijas plānojums”. Ar teritorijas plānojuma dokumentiem (saistošajiem noteikumiem, to pielikumiem, vides pārskatu un atzinumiem par to) var iepazīties Durbes novada domē, adrese: Skolas iela 3, Durbe, Liepājas rajons, darbdienās no pulksten 9 līdz 16.

 

Paziņojums par detālplānojuma pirmās redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai

Jūrmalas pilsētas dome paziņo, ka saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes 2006.gada 30.marta lēmumu nr.340 “Par detālplānojuma pirmās redakcijas zemesgabaliem Jūrmalā, Alkšņu ielā 30, Alkšņu ielā 29 un Atbalss ielā 1 nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai” tika nolemts nodot sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai detālplānojuma pirmo redakciju zemesgabaliem Jūrmalā, Alkšņu ielā 30, Alkšņu ielā 29 un Atbalss ielā 1.

Sabiedriskās apspriešanas otrā posma termiņš – četras nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un “Jūrmalas Ziņas”.

Sabiedriskās apspriešanas laikā, detālplānojuma pirmā redakcija būs izstādīta Jūrmalas “Zemes nama” ēkas 1.stāva vestibilā, Edinburgas prospektā 75 un Kauguru kultūras namā, Raiņa ielā 110. Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus var iesniegt Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē, Edinburgas prospektā 75, darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17, apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no plkst. 14 līdz 17, pie detālplānojuma izstrādes vadītājas Ritas Ansules 30.kabinetā. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, norādot: fiziskām personām – vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi. Aicinām piedalīties sabiedriskās apspriešanas sanāksmē 2006.gada 18.maijā plkst.17 “NEMO” kempingā Jūrmalā, Atbalss ielā 1. Turpmākā informācija par projekta gaitu tiks publicēta laikrakstā “Jūrmalas ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”.

 

Paziņojums par detālplānojuma projekta izstrādes uzsākšanu

Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 61.punktu paziņo, ka Jūrmalas pilsētas dome 2006.gada 30.martā pieņēmusi lēmumu nr.336 “Par detālplānojuma projekta izstrādes uzsākšanu zemesgabalam Jūrmalā, Skautu ielā 14/16”. Detālplānojuma izstrādes vadītājs – Normunds Līcis.

Detālplānojuma sabiedriskās apspriedes pirmā posma termiņš – divas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Jūrmalas Ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”.

Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Jūrmalā, Edinburgas prospektā 75, katru darbdienu no pulksten 8.30 līdz 17 divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, fiziskām personām norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar spēkā esošo Jūrmalas attīstības plānu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem par detālplānojumu var vērsties Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Jūrmalā, Edinburgas prospektā 75, 29.kabinetā. Apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no pulksten 14 līdz 17 pie detālplānojuma izstrādes vadītāja Normunda Līča (tālr. 7754071).

 

Paziņojums par detālplānojuma projekta izstrādes uzsākšanu

Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 61.punktu paziņo, ka Jūrmalas pilsētas dome 2006.gada 16.martā pieņēmusi lēmumu nr.296 “Par detālplānojuma projekta izstrādes uzsākšanu zemesgabalam Jūrmalā, Kāpu ielā 118”. Detālplānojuma izstrādes vadītājs – Normunds Līcis.

Detālplānojuma sabiedriskās apspriedes pirmā posma termiņš – divas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Jūrmalas Ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”.

Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Jūrmalā, Edinburgas prospektā 75, katru darbdienu no pulksten 8.30 līdz 17 divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, fiziskām personām norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar spēkā esošo Jūrmalas attīstības plānu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem par detālplānojumu var vērsties Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Jūrmalā, Edinburgas prospektā 75, 29.kabinetā. Apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no pulksten 14 līdz 17 pie detālplānojuma izstrādes vadītāja Normunda Līča (tālr. 7754071).

 

Paziņojums par detālajiem plānojumiem Garkalnes pagastā

Tiek uzsākta detālo plānojumu izstrāde un 1.posma sabiedriskā apspriešana īpašumiem “Puniņi”, kadastra nr.8060 001 0442, Garkalnes pagasta padomes 22.02.2006. lēmums nr.2, 1.§, 8.p. (savrupmāju blīvas apbūves teritorija), “Pundiņi 2”, kadastra nr.8070 008 0241, Ķekavas pagasta padomes 07.10.2005. lēmums nr. 12, 5.13.6.§ (mazstāvu dzīvojamās apbūves zona), “Jasmīni”, kadastra nr.8088 009 0053, Salas pagasta padomes 29.03.2006. lēmums nr.3, 90.§ (savrupmāju apbūves teritorija). Darbu izpildītājs – SIA “MerKo”. Detālplānojumu sabiedriskā apspriešana ilgst divas nedēļas no sludinājuma publicēšanas. Ar plānojuma materiāliem var iepazīties, iepriekš piesakoties SIA “MerKo” Allažu ielā 4, Rīgā, LV-1005; tālr. 7393331.

 

Paziņojums

Tukuma pilsētas dome paziņo, ka tiek uzsākta detālplānojuma izstrāde zemesgabalam, kas atrodas M.Gravas ielā 41, Tukuma pilsētā.

Tukuma pilsētas domes 23.03.2006. lēmums “Par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu zemesgabalam M.Gravas ielā 41, Tukumā” (prot.nr.4, 20.§):

1. Uzsākt detālplānojuma projekta izstrādi zemesgabalam Tukumā, M.Gravas ielā 41, pēc SIA “Alante” ierosinājuma.

2. Apstiprināt darba uzdevumu detālplānojuma izstrādei.

3. Par detālplānojuma izstrādes vadītāju iecelt teritorijas plānotāju Zani Skrūzkalni.

4. Detālplānojuma vadītājam organizēt sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu.

Pirmā posma sabiedriskā apspriešana ilgst no 25.04.2006. līdz 12.05.2006.

Izstrādes vadītāja – Z.Skrūzkalne (tālr. 3107238).

Izstādes vieta –Tukuma pilsētas domē Pils ielā 18 pie sekretāres.

Izstādes laiks – no 2006.gada 25.aprīļa līdz 12.maijam; darba laiks – pirmdienās no pulksten 8 līdz 18, piektdienās no pulksten 8 līdz 16, pārējās darbdienās no pulksten 8 līdz 17.

Atsauksmes, priekšlikumus un iebildumus iesniegt rakstiski Tukuma pilsētas domē pie sekretāres līdz 2006.gada 12.maijam.

 

Paziņojums

Tukuma pilsētas dome paziņo, ka tiek uzsākta detālplānojuma izstrāde zemesgabalam, kas atrodas Raudas ielā 39A, Tukuma pilsētā.

Tukuma pilsētas domes 23.03.2006. lēmums “Par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu zemesgabalam Raudas ielā 39A, Tukumā” (prot.nr.4, 19.§):

1. Uzsākt detālplānojuma projekta izstrādi zemesgabalam Tukumā, Raudas ielā 39A, pēc Andreja Joksta ierosinājuma.

2. Apstiprināt darba uzdevumu detālplānojuma izstrādei.

3. Par detālplānojuma izstrādes vadītāju iecelt Tukuma pilsētas domes teritorijas plānotāju Zani Skrūzkalni.

4. Detālplānojuma vadītājam organizēt sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu.

Pirmā posma sabiedriskā apspriešana ilgst no 25.04.2006. līdz 12.05.2006.

Izstrādes vadītāja – Z.Skrūzkalne (tālr. 3107238).

Izstādes vieta –Tukuma pilsētas domē Pils ielā 18 pie sekretāres.

Izstādes laiks – no 2006.gada 25.aprīļa līdz 12.maijam; darba laiks – pirmdienās no pulksten 8 līdz 18, piektdienās no pulksten 8 līdz 16, pārējās darbdienās no pulksten 8 līdz 17.

Atsauksmes, priekšlikumus un iebildumus iesniegt rakstiski Tukuma pilsētas domē pie sekretāres līdz 2006.gada 12.maijam.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!