• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.04.2006., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/132972

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

18.04.2006., Nr. 61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 

Paziņojums par detālplānojuma projektu apstiprināšanu Rīgas rajona

Olaines pagasta nekustamajiem īpašumiem “Marijas” un “Ļaksenieki”

2006.gada 5.aprīlī Olaines pagasta padomes sēdē nr.6 pieņemti lēmumi:

- 3.§. 2.p.3. Par īpašuma “Ļaksenieki” detālplānojuma apstiprināšanu un Olaines pagasta saistošo noteikumu nr.8 “Olaines pagasta nekustamā īpašuma “Ļaksenieki” detālplānojuma grafiskā daļa un izmantošanas un apbūves noteikumi” izdošanu;

- 3.§. 2.p.4. Par īpašuma “Marijas” detālplānojuma apstiprināšanu un Olaines pagasta saistošo noteikumu nr.9 “Olaines pagasta nekustamā īpašuma “Marijas” detālplānojuma grafiskā daļa un izmantošanas un apbūves noteikumi” izdošanu.


Paziņojums par Limbažu rajona Staiceles pilsētas ar lauku teritoriju

teritorijas plānojuma galīgās redakcijas sabiedrisko apspriešanu

Staiceles pilsētas dome paziņo par pašvaldības teritorijas plānojuma galīgās redakcijas sabiedrisko apspriešanu.

Iepazīties ar Staiceles pilsētas ar l. t. teritorijas plānojuma galīgo redakciju un atkārtoti iesniegt atzinumus un atsauksmes iespējams no š.g. 20.aprīļa līdz 10.maijam darbdienās no pulksten 10 līdz 18 Staiceles pilsētas bibliotēkā Parka ielā 2, Staicelē, kā arī TP izstrādātāja SIA “GIS Projekts” mājas lapā www.gisprojekts.lv.

Teritorijas plānojuma gala redakciju paredzēts izskatīt Staiceles pilsētas domes sēdē 2006.gada 17.maijā pulksten 15 Staiceles pilsētas domē Lielajā ielā 7, Staicelē.


Paziņojums

Rīgas rajona Garkalnes pagasta padome ir 29.03.2006., protokols nr.3, 7.§, ir pieņēmusi lēmumu par detālplānojuma apstiprināšanu un saistošo noteikumu nr.7 “Par nekustamo īpašumu Rutku iela 25, kadastra nr.8060-012-0304, “Vecrutki” , kadastra nr.8060-012-0304, apbūvi” izdošanu:

1. Saistošie noteikumi attiecas uz nekustamajiem īpašumiem Rutku ielā 25 un “Vecrutki”, t.sk.:

1.1. projektējamiem zemesgabaliem;

1.2. pieguļošajiem ceļiem, ielām un piebrauktuvēm.

2. Saistošie noteikumi sastāv no grafiskās daļas un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem, kas saskaņoti 2006.gada 28.martā Garkalnes pagasta būvvaldē.

3. Nekustamos īpašumus Rutku ielā 25 un “Vecrutki” atļauts sadalīt un apbūvēt saskaņā ar teritorijas detālplānojumu.

4. Noteikt parcelēm nr.1–8 nekustamā īpašuma lietošanas mērķi ar kodu 0601 –vienģimeņu un divģimeņu dzīvojamo māju apbūve, parcelei nr.9 noteikt nekustamā īpašuma lietošanas mērķi ar kodu nr.1101 – zeme zem koplietošanas ceļiem.

5. Jaunveidojamiem zemesgabaliem (parcelēm) piešķirt adreses atbilstoši detālā plānojuma lapā ĢP1 (ģenerālais plāns) uzrādītajai numerācijai.

Padomes priekšsēdētāja A.Veipa

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par 05.04.2006. Olaines pagasta padomes saistošo noteikumu nr.10, 11, 12 izdošanu

Saskaņā ar Olaines pagasta padomes 05.04.2006. sēdes nr.6 lēmumu nr.3, 2.§, 5.p., apstiprināti īpašumu “LAPEGLES” un “FRANČI” teritorijas plānojuma grozījumi un, pamatojoties uz LR likuma “Par pašvaldībām”, 43.panta 1.punktu, izdoti Olaines pagasta saistošie noteikumi nr.10 “Olaines pagasta nekustamo īpašumu “LAPEGLES” un “FRANČI” teritorijas plānojuma grozījumu grafiskā daļa, izmantošanas un apbūves noteikumi”.

Saskaņā ar Olaines pagasta padomes 05.04.2006. sēdes nr.6 lēmumu nr.3, 2.§, 9.p., apstiprināts īpašuma “LAPEGLES” detālplānojums un, pamatojoties uz LR likuma “Par pašvaldībām”, 43.panta 1.punktu, izdoti Olaines pagasta saistošie noteikumi nr.12 “Olaines pagasta nekustamā īpašuma “LAPEGLES” detālplānojuma grafiskā daļa, izmantošanas un apbūves noteikumi”.

Saskaņā ar Olaines pagasta padomes 05.04.2006. sēdes nr.6 lēmumu nr.3, 2.§, 8.p., apstiprināts īpašuma “FRANČI” detālplānojums un, pamatojoties uz LR likuma “Par pašvaldībām”, 43.panta 1.punktu, izdoti Olaines pagasta saistošie noteikumi nr.11 “Olaines pagasta nekustamā īpašuma “FRANČI” detālplānojuma grafiskā daļa, izmantošanas un apbūves noteikumi”.

Pamatojoties uz LR likuma “Par pašvaldībām” 45.pantu, Olaines pagasta saistošie noteikumi izliekami redzamā vietā līdz 15.04.2006. Olaines pagasta padomes ēkā Jaunolainē, Meža ielā 2, vestibilā un “Zeifertos” Būvvaldē pie ziņojuma dēļa.

Ar detālplānojuma pilnu dokumentāciju var iepazīties “Zeifertos” Būvvaldē vispārējos apmeklētāju pieņemšanas laikos.

Lēmumu var pārsūdzēt Rīgas rajona Administratīvajā tiesā (Antonijas ielā 6, Rīgā, LV-1010) viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās – publikācijas “Latvijas Vēstnesī”.


Paziņojums par nekustamā īpašuma Iecavas novadā “Lingas”

detālplānojuma apstiprināšanu galīgajā redakcijā

SIA “Arhitekta Jāņa Kazlovska darbnīca” paziņo:

Iecavas novada dome

Lēmums (prot.nr.4, 4.p.)

Bauska rajona Iecavas novadā 2006.gada 14.martā

Par nekustamā īpašuma Iecavas novadā “Lingas” detālplānojuma apstiprināšanu galīgajā redakcijā

Iecavas novada dome nolēma: precizēt Iecavas novada domes 08.11.2005. lēmumu “Par nekustamā īpašuma “Lingas” detālplānojuma un saistošo noteikumu apstiprināšanu” (prot.nr.14, 2.1.p.) un izteikt to šādā redakcijā:

1. Apstiprināt nekustamā īpašuma Iecavas novadā “Lingas”, apzīmējums kadastrā 4064 004 0257, nodalījumā nr.256 Iecavas novada zemesgrāmatā, detālplānojumu galīgajā redakcijā.

2. Izdot Iecavas novada domes saistošos noteikumus nr.3 par nekustamā īpašuma Iecavas novadā “Lingas”, detālplānojuma grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem.

3. Divu nedēļu laikā pēc šī lēmuma pieņemšanas publicēt to laikrakstos “Iecavas Ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”, norādot, ka iepazīties ar detālplānojumu var Iecavas novada domē Iecavas novadā, Skolas ielā 4, izpilddirektora M.Veinberga darba kabinetā.

4. Detālplānojuma kopijas nosūtīt LR Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai un Valsts zemes dienesta Zemgales reģionālajai nodaļai.

5. Detālplānojums stājas spēkā dienā, kad minētais lēmums publicēts laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

6. Lēmumu var pārsūdzēt viena mēneša laikā Administratīvajā rajona tiesā Rīgā, Antonijas ielā 6, LV-1010.


Paziņojums par Embūtes pagasta teritorijas plānojumu

Pamatojoties uz Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumiem nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” Embūtes pagasta padome 20.aprīlī padomes sēdē izskatīs Embūtes pagasta pašvaldības teritorijas plānojuma galīgo redakciju. Padomes sēde notiks 2006.gada 20.aprīlī pulksten 15.30 Embūtes pagasta padomes zālē Uzvaras ielā 6, Embūtes pagastā, Liepājas rajonā.


Paziņojums par Lubes pagasta teritorijas plānojumu

Talsu rajona Lubes pagasta padomē 27.03.2006. pieņemts lēmums nr.7, 17.§ “Par Lubes pagasta teritorijas plānojuma 1.redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai”.

Sabiedriskās apspriešanas trešā posma termiņš ir no 2006.gada 24.aprīļa līdz 22.maijam.

Ar Lubes pagasta plānojuma 1.redakciju sabiedriskās apspriešanas periodā varēs iepazīties Lubes pagasta padomē “Sniedzēs”.

Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 8.maijā Lubes tautas namā.

Apmeklētāju pieņemšana un priekšlikumu iesniegšana līdz sabiedriskās apspriešanas trešā posma beigām Lubes pagasta padomē “Sniedzēs”. Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, pastāvīgā adrese, juridiskām personām – nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!