• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Čehijas parlamentāriešu vizīti Finanšu ministrijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.2006., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/132417

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas tekstilmākslinieces izstādi "Dažādas dienas" Tallinā

Vēl šajā numurā

07.04.2006., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Čehijas parlamentāriešu vizīti Finanšu ministrijā

Trešdien, 5.aprīlī, Finanšu ministrijā viesojās Čehijas Republikas parlamenta Deputātu palātas Budžeta komisijas pārstāvji. Ar viesiem tikās finanšu ministrs Oskars Spurdziņš, Finanšu ministrijas valsts sekretāre Irēna Krūmane un citas ministrijas amatpersonas.

Finanšu ministrs iepazīstināja viesus ar Latvijas fiskālās politikas pamatnostādnēm, informējot par makroekonomiskajiem rādītājiem un valsts budžeta veidošanas principiem, Valsts ieņēmumu dienesta (VID) darbību, eiro ieviešanas plānu, kā arī ar struktūrfondu un Kohēzijas fonda līdzekļu apguvi Latvijā.

Ministrs sniedza detalizētu pārskatu par tautsaimniecības attīstības tendencēm, kā arī pērnā gada konsolidētā kopbudžeta izpildi, nodokļu ieņēmumiem un kopbudžeta fiskālo bilanci. Informējot par VID darbības principiem, O. Spurdziņš uzsvēra dienesta darbības stratēģijas pamatnostādnes periodam līdz 2009.gadam, kā arī labos VID darbības efektivitātes rādītājus.

Atbildot uz Čehijas parlamentāriešu jautājumiem, finanšu ministrs informēja par Latvijā īstenoto politiku ārzemju investīciju veicināšanai, kā arī skaidroja pamatprincipus, kas ietverti Latvijas plānā Eiropas vienotās valūtas – eiro – ieviešanai. Viesi tika iepazīstināti ar struktūrfondu un Kohēzijas fonda apguves statusa informāciju.

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!