• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2006. gada 4. aprīļa noteikumi Nr. 251 "Grozījumi Ministru kabineta 1999.gada 23.marta noteikumos Nr.118 "Kārtība, kādā izmaksājama izdienas pensija Iekšlietu ministrijas sistēmas darbiniekiem ar speciālajām dienesta pakāpēm"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.2006., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/132345

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.252

Noteikumi par valsts valodas zināšanu apjomu un valsts valodas prasmes pārbaudes kārtību ārzemniekiem, kas ir tiesīgi pieprasīt pastāvīgās uzturēšanās atļauju

Vēl šajā numurā

07.04.2006., Nr. 57

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 251

Pieņemts: 04.04.2006.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.251

Rīgā 2006.gada 4.aprīlī (prot. Nr.19 19.§)
Grozījumi Ministru kabineta 1999.gada 23.marta noteikumos Nr.118 "Kārtība, kādā izmaksājama izdienas pensija Iekšlietu ministrijas sistēmas darbiniekiem ar speciālajām dienesta pakāpēm"
Izdoti saskaņā ar likuma "Par izdienas pensijām Iekšlietu ministrijas sistēmas darbiniekiem ar speciālajām dienesta pakāpēm" 7.panta ceturto daļu
Izdarīt Ministru kabineta 1999.gada 23.marta noteikumos Nr.118 "Kārtība, kādā izmaksājama izdienas pensija Iekšlietu ministrijas sistēmas darbiniekiem ar speciālajām dienesta pakāpēm" (Latvijas Vēstnesis, 1999, 98./99.nr.; 2002, 82.nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt 3.punktā vārdus "Iekšlietu ministrija" ar vārdiem "Iekšlietu ministrijas veselības un sociālo lietu valsts aģentūra".

2. Izteikt 4.punktu šādā redakcijā:

"4. Lai noteiktu no valsts pamatbudžeta finansējamo izdienas pensijas daļu — starpību starp izdienas pensijas apmēru un vecuma pensijas apmēru —, izdienas pensijas saņēmēji pēc likumā "Par valsts pensijām" noteiktā vecuma sasniegšanas, kā arī Iekšlietu ministrijas sistēmas darbinieki ar speciālajām dienesta pakāpēm, kuri atvaļināšanas brīdī jau sasnieguši attiecīgo vecumu un pieprasījuši izdienas pensiju, pēc vecuma pensijas piešķiršanas iesniedz Iekšlietu ministrijas veselības un sociālo lietu valsts aģentūrā Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras izsniegtu izziņu par vecuma pensijas apmēru un tās piešķiršanas datumu."

3. Izteikt 6.punktu šādā redakcijā:

"6. Pēc vecuma pensijas piešķiršanas saskaņā ar likumu "Par valsts pensijām" Iekšlietu ministrijas veselības un sociālo lietu valsts aģentūra pensijas saņēmējam sāk izmaksāt izdienas pensijas daļu — starpību starp izdienas pensijas apmēru, kura piešķirta saskaņā ar likumu "Par izdienas pensijām Iekšlietu ministrijas sistēmas darbiniekiem ar speciālajām dienesta pakāpēm", un piešķirtās vecuma pensijas apmēru."

4. Aizstāt 7. un 8.punktā vārdus "Iekšlietu ministrija" (attiecīgā locījumā) ar vārdiem "Iekšlietu ministrijas veselības un sociālo lietu valsts aģentūra" (attiecīgā locījumā).

5. Papildināt 7.punktu aiz vārda "izmaiņām" ar vārdiem "Valsts sociālās apdrošināšanas".
Ministru prezidents A.Kalvītis

Iekšlietu ministrs Dz.Jaundžeikars

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!