• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2006. gada 28. marta noteikumi Nr. 237 "Kārtība, kādā pārbaudāmas valsts iestāžu tiesības attiecībā uz domēnu vārdu reģistrāciju augstākā līmeņa domēnā ".eu" pakāpeniskās reģistrācijas periodā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.2006., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/132341

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.242

Latvijas vides aizsardzības fonda administrācijas nolikums

Vēl šajā numurā

07.04.2006., Nr. 57

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 237

Pieņemts: 28.03.2006.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.237

Rīgā 2006.gada 28.martā (prot. Nr.17 3.§)
Kārtība, kādā pārbaudāmas valsts iestāžu tiesības attiecībā uz domēnu vārdu reģistrāciju augstākā līmeņa domēnā ".eu" pakāpeniskās reģistrācijas periodā
Izdoti saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma 14.panta pirmās daļas 3.punktu
1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā valdības pārbaudes punkts pārbauda valsts iestāžu tiesības attiecībā uz domēnu vārdu reģistrāciju augstākā līmeņa domēnā ".eu" pakāpeniskās reģistrācijas periodā.
2. Valdības pārbaudes punkta pienākumus attiecībā uz domēnu vārdu reģistrāciju augstākā līmeņa domēnā ".eu" pakāpeniskās reģistrācijas periodā veic Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūts.
3. Pakāpeniskās reģistrācijas periodā ikviena valsts iestāde (Eiropas Komisijas 2004.gada 28.aprīļa Regulas Nr.874/2004, ar ko nosaka sabiedriskās kārtības noteikumus par pirmā līmeņa domēna ".eu" ieviešanu un darbību, kā arī principiem, kas reglamentē reģistrāciju (turpmāk - Regula Nr.874/2004), izpratnē) (turpmāk - iesniedzējs) ir tiesīga pieteikt pirmtiesības uz domēna vārdu augstākā līmeņa domēnā ".eu", Regulā Nr.874/2004 noteiktajā kārtībā iesniedzot iesniegumu attiecīgā domēna vārda reģistrācijai (turpmāk - iesniegums).
4. Izvērtējot šo noteikumu 3.punktā minēto iesniegumu, valdības pārbaudes punkts pārbauda:

4.1. iesniedzēja atbilstību Regulā Nr.874/2004 noteiktajām prasībām;

4.2. iesniegumā minētā domēna vārda atbilstību Regulā Nr.874/2004 noteiktajām prasībām;

4.3. iesniegumu parakstījušās personas paraksta tiesības;

4.4. iesniegumā norādītās kontaktinformācijas atbilstību iesniedzēja oficiālajai kontaktinformācijai.
5. Iesniegumu izskata triju darbdienu laikā un, ja tas atbilst šo noteikumu 3. un 4.punktā minētajām prasībām, iesniegumu akceptē Regulā Nr.874/2004 noteiktajā kārtībā.
6. Ja tiek konstatēta iesnieguma neatbilstība šo noteikumu 3. vai 4.punktā minētajām prasībām, valdības pārbaudes punkts nosūta iesniedzējam (uz tā norādīto elektroniskā pasta adresi) atzinumu, kurā norāda konstatēto neatbil­stību. Iesniedzējs ir tiesīgs triju darbdienu laikā iesniegt paskaidrojumu par atzinumā norādītajiem iebildumiem.
7. Ja triju darbdienu laikā paskaidrojums nav saņemts vai ja tas nav pietiekams, lai iesniegumu atzītu par atbilstošu šo noteikumu 3. un 4.punktā minētajām prasībām, valdības pārbaudes punkts noraida iesniegumu.
8. Iesniedzējam ir tiesības atkārtoti iesniegt iesniegumu pakāpeniskās reģistrācijas periodā vai reģistrēt izvēlēto domēna vārdu vispārējā kārtībā pēc pakāpeniskās reģistrācijas perioda beigām.
9. Noteikumi ir spēkā līdz Regulā Nr.874/2004 noteiktā pakāpeniskās reģistrācijas perioda beigām.
Ministru prezidents A.Kalvītis

Satiksmes ministra vietā - finanšu ministrs O.Spurdziņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!