• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par projektu pieņemšanas termiņiem valsts atbalsta programmā "Atbalsts komercdarbības infrastruktūras modernizācijai". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.04.2006., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/132278

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzturoties valstsvizītē Moldovā 2006.gada 2.-4.aprīlī

Vēl šajā numurā

06.04.2006., Nr. 56

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par projektu pieņemšanas termiņiem valsts atbalsta programmā “Atbalsts komercdarbības infrastruktūras modernizācijai”

Otrdien, 4.aprīlī, Ministru kabineta sēdē apstiprināti Ekonomikas ministrijas izstrādātie priekšlikumi par komercdarbības infrastruktūras modernizācijas programmas turpmāko darbību. Ministru kabineta noteikumi stāsies spēkā pēc tam, kad Valsts kanceleja tos būs izsludinājusi laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Ekonomikas ministrija informē, ka dienu pēc Ministru kabineta noteikumu izsludināšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” tiks publicēts oficiāls paziņojums par projektu pieņemšanas termiņu valsts atbalsta programmā “Atbalsts komercdarbības infrastruktūras modernizācijai”. Projektu pieņemšanu šajā programmā pārtrauks mēnesi pēc paziņojuma publicēšanas.

Ekonomikas ministrijas priekšlikumi bija: apvienot divus plānotos šīs programmas uzsaukumus un palielināt programmas kopējo finansējumu par 10 miljoniem latu, līdz ar to jau šobrīd tas ir 57 miljoni latu.

Ministrija arī rosināja slēgt programmu mēnesi pēc publikācijas oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Papildus tam Ekonomikas ministrija gatavo dokumentus, lai grieztos Eiropas Komisijā ar lūgumu atļaut palielināt programmas finansējumu, lai valsts un ES atbalstu būtu iespējams sniegt iespējami plašākam uzņēmēju lokam.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!