• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.04.2006., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/131974

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

04.04.2006., Nr. 54

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

Paziņojums par saistošo noteikumu pieņemšanu

Otaņķu pagasta padome 2005.gada 20.oktobra padomes sēdē (protokols nr.12, 2.§) pieņēmusi saistošos noteikumus nr.3 “Par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Otaņķu pagastā”. Ar saistošo noteikumu pilnu tekstu var iepazīties pašvaldības bibliotēkā “Pagastmājā” Otaņķu pagastā, Liepājas rajonā.


BANX2.JPG (4780 bytes)

Paziņojums

AS “Akciju komercbanka “Baltikums”” (vienotais reģistrācijas nr.40003551060 reģistrēta LR Komercreģistrā Rīgā; juridiskā adrese: Mazā Pils iela 13, Rīga, LV-1050, Latvija; tālr. 7031311; fakss 7031300; e-pasta adrese: bank@baltikums.com) obligācijas ir uzrādītāja vērtspapīri bez ierobežojumiem obligāciju atsavināšanā. Kopējais emisijas apjoms pēc nominālvērtības ir EUR 5 000 000 (pieci miljoni eiro). Obligāciju skaits ir 50 000 (piecdesmit tūkstoši). Obligāciju nominālvērtība ir EUR 100 (viens simts eiro).

AS “Akciju komercbanka “Baltikums”” ir pilnvarojusi AS “Parex banka” (vienotās reģistrācijas nr.40003074590 reģistrēta LR Komercreģistrā Rīgā; juridiskā adrese: Smilšu iela 3, Rīga, LV-1050, Latvija; tālr. 7010000; fakss 7778655; e-pasta adrese: info@parex.lv) organizēt obligāciju publisko piedāvājumu.

2006. gada 31.martā Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir pieņēmusi lēmumu atļaut AS “Akciju komercbanka “Baltikums”” izteikt publisko piedāvājumu.

AS “Akciju komercbanka “Baltikums”” obligāciju kupona gada likme ir 6,875%. Kupona maksājumi tiks veikti 2 reizes gadā – 20.aprīlī un 20.oktobrī. Pirmais Kupona izmaksas datums ir 2006.gada 20.oktobrī, bet pēdējais – 2009.gada 20.aprīlī. Obligāciju dzēšanas datums ir 2009.gada 20.aprīlī. AS “Akciju komercbanka “Baltikums”” nav tiesību dzēst obligācijas pirms termiņa, izņemot gadījumus, kad banka obligācijas iegādājas otrreizējā tirgū.

Parakstīšanās uz Obligācijām sākotnējā publiskā piedāvājuma ietvaros notiks AS “Parex banka” divos posmos:

• Pirmais posms

Sākotnējā publiskā piedāvājuma pirmais posms ilgst līdz 2006.gada 13.aprīlīm plkst. 12.00.

• Otrais posms

Obligāciju sākotnējā publiskā piedāvājuma Otrais posms ilgst no 2006.gada 18.aprīļa līdz 2006.gada 18.jūlijam.

Obligāciju pirkšanas pieteikumus var iesniegt Emisijas Organizētājam katru darbdienu no plkst. 9.30 līdz 18.00. Informāciju par Obligāciju pirkšanas uzdevumu iesniegšanu var saņemt pa telefonu (+371-7010847, +371-7010758, +371-7010190).

Parakstīšanās pieteikumu var iesniegt arī citām kredītiestādēm vai ieguldījumu brokeru sabiedrībām, kas ir saņēmusi FKTK licenci.

Pirmajā posmā Obligācijas var iegādāties par cenu, kas vienāda ar 100% no Obligācijas nominālvērtības, maksājot EUR 100,00 par vienu Obligāciju. Otrajā posmā Obligācijas tiks izplatītas par nominālvērtību, klāt pieskaitot uzkrātos procentus uz attiecīgo norēķinu dienu.

AS “Akciju komercbanka “Baltikums”” aicina visus potenciālos ieguldītājus pirms obligāciju iegādes rūpīgi iepazīties ar prospektu, kuru var saņemt bez maksas šādās vietās:

• AS “Parex banka” Smilšu ielā 3, Rīgā, 2.stāvā (Juridisko personu apkalpošanas zālē) pie 12.lodziņa katru darbdienu no plkst. 9.30 līdz 18.00;

• AS “Akciju komercbanka “Baltikums”” telpās 1.stāva klientu apkalpošanas zālē, Mazajā Pils ielā 13, Rīgā, katru darbdienu no plkst. 9.30 līdz 17.30;

• AS “Akciju komercbanka “Baltikums”” mājas lapā internetā: www.baltikums.lv.


Līdzdarbības līgums Nr.2.4.4-21/1

Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu literatūras jomā

Rīgā 2006.gada 24.martā

Latvijas Republikas Kultūras ministrija, kuras vārdā saskaņā ar nolikumu rīkojas valsts sekretārs Daniels Pavļuts, turpmāk tekstā “MINISTRIJA”, no vienas puses, un sabiedriskā organizācija “Latvijas Literatūras centrs”, tās direktores Martas Dziļumas personā, kas darbojas uz statūtu pamata, turpmāk tekstā “Pilnvarotā institūcija”, no otras puses, kopā sauktas Puses, saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma VI nodaļu, 2003.gada 29.jūlija Ministru kabineta noteikumiem Nr.419 “Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz līdzdarbības līgumus, un līdzdarbības līgumu publiskošanas kārtība” un 2003.gada 29.aprīļa Ministru kabineta noteikumu Nr.241 “Kultūras ministrijas nolikums” 5.2.punktu 5.3.punktu un 6.6.punktu, noslēdz šādu līgumu:

1. Līguma priekšmets.

MINISTRIJA pilnvaro Pilnvaroto institūciju veikt šādus valsts pārvaldes uzdevumus:

1.1. veidot, koordinēt un attīstīt starptautisko sadarbību un pārstāvēt Latvijas literatūras nozari starptautiskās sadarbības organizācijās un projektos;

1.2. atlasīt un uzkrāt aktuālo informāciju un veicināt informācijas apriti starptautiskās aprites jomā;

1.3. atlasīt un uzkrāt informāciju par norisēm Latvijas literatūrā un autoriem latviešu un angļu valodās;

1.4. sniegt informatīvu palīdzību literatūras nozares institūcijām un speciālistiem, organizējot seminārus un konsultācijas.

2. Valsts pārvaldes uzdevumu izpildes kārtība un sasniedzamie rezultāti:

Pilnvarotā institūcija apņemas:

2.1. veidot, koordinēt un attīstīt starptautisko sadarbību un pārstāvēt Latvijas literatūras nozari starptautiskās sadarbības organizācijās un projektos:

2.1.1. nodrošināt sadarbības dibināšanu un uzturēšanu ar literatūras centriem, institūtiem un organizācijām ārvalstīs; pastāvīgi uzturēt un ilgtermiņā realizēt sadarbību ar vismaz 5 organizācijām, dibināt kontaktus īslaicīgai sadarbībai ar vismaz trīs jauniem sadarbības partneriem gadā.

2.1.2. sekmēt augstvērtīgas Latvijas prozas, dzejas, dramaturģijas, publicistikas un bērnu literatūras atpazīstamību un pieejamību pasaulē, nodrošinot tulkojumu procesu un informējot ārvalstu izdevējus par iespējām iegūt atbalstu darbu izdošanai. Organizēt vismaz desmit literāru darbu fragmentu tulkojumus angļu valodā, piecus vācu valodā un piecus citās valodās, piesaistot fondu līdzekļus iespēju robežās palielināt tulkoto darbu fragmentu skaitu gadā; informēt ārvalstu izdevējus par iespējamu atbalstu – apzināt un informēt vismaz 15 izdevējus gadā; .

2.1.3. veicināt un koordinēt Latvijas literatūras pārstāvību starptautiskajos grāmatu gadatirgos, kā arī Latvijas literatūras un atsevišķu literātu līdzdalību starptautiskos projektos un pasākumos ārzemēs. Koordinēt Latvijas līdzdalību vismaz sešos grāmatu gadatirgos un Latvijas literatūras un atsevišķu autoru dalību vismaz desmit starptautiskos projektos un/vai pasākumos gadā.

2.2. atlasīt un uzkrāt aktuālo informāciju un veicināt informācijas apriti literatūras starptautiskās aprites jomā:

2.2.1. par Latvijas literatūru un tās tulkojumiem svešvalodās, par konkrētiem pasākumiem, sadarbības projektiem, izglītības, finansējuma u.c. iespējām ārzemēs Latvijas literatūras nozares profesionāļiem; Uzkrāt, publicēt interneta mājas lapā un izsūtīt vismaz 20 ieienteresētām personām vismaz piecas informācijas vienības mēnesī.

2.2.2. veidot, izdot un izplatīt informatīvos materiālus par Latvijas literatūru svešvalodās; Piesaistot realizācijai fondu līdzekļus – vismaz 7 informatīvie drukātie materiāli gadā.

2.3. atlasīt un uzkrāt informāciju par norisēm Latvijas literatūrā un autoriem latviešu un angļu valodās:

2.3.1. Veidot un uzturēt Latvijas literatūras datu bāzi internetā:

2.3.1.1. publicēt un aktualizēt informāciju par Latvijas autoriem un viņu darbu tulkojumiem svešvalodās; Ne mazāk kā 80 informācijas vienības kopumā (latviešu un angļu valodās) ar regulāru aktualizāciju.

2.3.1.2. regulāri palielināt informāciju par Latvijas literatūru, autoriem un nozīmīgiem darbiem;

2.3.2. Publicēt informāciju par Latvijas literatūras vēsturi internetā (latviešu un angļu valodās) – viens izvērsts informatīvais materiāls pastāvīgi;

2.4. sniegt informatīvu palīdzību literatūras nozares speciālistiem, organizējot seminārus un konsultācijas:

2.4.1. rīkot un līdzdarboties starptautisku pasākumu, semināru, lekciju un meistardarbnīcu organizēšanā Latvijā; Vismaz viens pasākums gadā ar ne mazāk kā 15 apmeklētājiem.

2.4.2. dibināt un uzturēt kontaktus ar Latvijas literatūras tulkotājiem citās valodās (ne mazāk kā ar tulkotājiem piecās valodās), sniegt konsultatīvu palīdzību, rīkot seminārus, darbnīcas un pieredzes apmaiņas vizītes tulkotājiem, ārvalstu izdevējiem un literatūras speciālistiem Latvijā ar mērķi iepazīstināt ar Latvijas literārās dzīves aktualitātēm un konsultēt autortiesību jautājumos; Organizēt vismaz divas vizītes gadā.

2.5. Uzdevumu izpildes izmaksas, atbilstoši šī Līguma noteikumiem, tiek segtas no MINISTRIJAS piešķirtajiem valsts budžeta līdzekļiem, un papildus piesaistītajiem līdzekļiem no citiem Latvijas un ārvalstu finansu avotiem.

3. Savstarpējo norēķinu kārtība

3.1.MINISTRIJA, pamatojoties uz konkursa komisijas 2006.gada 22. februāra lēmumu, piešķir Pilnvarotajai institūcijai finansējumu 2006.gadā šī Līguma 1.1., 1.2., 1.3. un 1.4. paredzēto punktu īstenošanai Ls 21 000.

3.2. Piešķirtais finansējums tiek izmaksāts 2006.gada laikā līdz 2006. gada 30. decembrim saskaņā ar izmaksu grafiku, kas ir šī līguma neatņemama sastāvdaļa. MINISTRIJA ieskaita finansējumu Pilnvarotās institūcijas norādītajā bankas kontā saskaņā ar finansēšanas plānu (pielikums Nr.1), kas ir šī Līguma neatņemama sastāvdaļa.

3.3. Katru gadu MINISTRIJA pieņem atsevišķu lēmumu par turpmākajiem valsts budžeta līdzekļiem valsts pārvaldes uzdevumu veikšanai. Par katru turpmāko valsts budžeta līdzekļu piešķīrumu MINISTRIJA un Pilnvarotā institūcija slēdz atsevišķu vienošanos, un tā kļūst par šī Līguma neatņemamu sastāvdaļu.

4. Pārskatu sniegšanas un darbības kontroles kārtība.

4.1. Piešķirtā finansējuma izlietojumu kontrolē un valsts pārvaldes uzdevumu izpildi pārrauga MINISTRIJA.

4.2. MINISTRIJAI ir tiesības pieprasīt no Pilnvarotās institūcijas grāmatvedības dokumentus un citu darījumu dokumentāciju, kas saitīti ar valsts pārvaldes uzdevumu izpildi. Pilnvarotās institūcijas pienākums ir nodrošināt, lai nepieciešamā dokumentācija būtu sakārtota un pieejama MINISTRIJAI, kā arī sniegt vispārējas vajadzīgās ziņas par valsts pārvaldes uzdevumu izpildi.

4.3. Sākot ar līguma noslēgšanas brīdi līdz katra ceturkšņa pirmā mēneša 15. datumam Pilnvarotai institūcijai ir jāiesniedz MINISTRIJAI rakstiska saturiskā atskaite un dokumentāri apstiprināta finanšu atskaite par iepriekšējā ceturksnī paveikto darba apjomu.

Galīgā rakstiskā, dokumentāri apstiprinātā finanšu atskaite jeb kopsavilkums par attiecīgajā kalendārajā gadā piešķirto valsts budžeta līdzekļu izlietojumu un saturiskā atskaite jāiesniedz MINISTRIJAI ne vēlāk kā līdz nākamā kalendārā gada 30. janvārim.

4.4. Visi finanšu līdzekļi, kas nav izlietoti saskaņā ar tāmi (pielikums Nr.2) Pilnvarotajai institūcijai nekavējoties jāatmaksā MINISTRIJAI.

5. Atbildība

5.1. Pilnvarotā institūcija pilnībā atbild MINISTRIJAI par jebkuriem neprecīzi un nekvalitatīvi veiktiem darbiem kopumā vai atsevišķi, sedz zaudējumus, kas MINISTRIJAI radušies šajā sakarā. MINISTRIJAI ir jāpierāda šie zaudējumi un darbu sliktā kvalitāte vai neprecizitāte.

5.2. Pilnvarotā institūcija ir atbildīga par darbiem, ko Pilnvarotās institūcijas vietā veikušas trešās personas, saskaņā ar Pilnvarotās institūcijas noslēgtajiem līgumiem.

5.3. Ja Pilnvarotā institūcija nav ievērojusi tāmi, tās pienākums ir atgriezt valsts budžetā nepamatoti izmantotos vai neizmantotos līdzekļus tādā apjomā, kā to pēc kontroles rezultātiem konstatējusi MINISTRIJA.

6. Nepārvarama vara

6.1. Puses tiek atbrīvotas no atbildības par šī Līguma noteikumu daļēju vai pilnīgu neizpildi gadījumā, ja iestājas nepārvaramas varas apstākļi, kas sevī ietver, bet neaprobežojas ar dabas katastrofām, kariem, streikiem, epidēmijām, diversijām un terora aktiem, valsts varas un pārvaldes iestāžu izdotiem normatīvajiem dokumentiem, citiem gadījumiem, kuri pēc starptautiskiem standartiem tiek kvalificēti kā Force Majeure apstākļi, un kuru dēļ šis Līgums pilnībā vai daļēji nav izpildāms.

6.2. Pusei, kuras saistību izpildi kavē Līguma 6.1. punktā norādītie apstākļi, ir pienākums piecu dienu laikā rakstiski informēt otru pusi. Par tālāku Līguma izpildi Puses rakstveidā vienojas atsevišķi.

7.Līguma spēkā stāšanās kārtība, grozīšana un izbeigšana

7.1. Šis Līgums stājas spēkā ar tā parakstīšanas dienu un ir spēkā līdz 2008. gada 30. decembrim.

7.2. Līgumu grozīt iespējams, tikai pusēm par to vienojoties rakstveidā.

7.3. Pusēm savstarpēji rakstveidā vienojoties, Līgums var tikt izbeigts pirms tā darbības termiņa beigām.

7.4. MINISTRIJA ir tiesīga izbeigt Līgumu nekavējoties vai uz laiku apturēt tā darbību, brīdinot rakstveidā, ja:

7.4.1. Pilnvaroto institūciju sadalot vai pievienojot citai institūcijai, vai notiekot būtiskām izmaiņām tās vadībā, tiek vai var tikt aizskartas, ierobežotas vai pasliktinātas MINISTRIJAS intereses vai stāvoklis;

7.4.2.Pilnvarotā institūcija veic darbības, kas kaitē vai var kaitēt nākotnē MINISTRIJAS tēlam vai darbībai;

7.4.3. Pilnvarotā institūcija pārkāpj citus šī līguma noteikumus vai normatīvos aktus;

7.4.4. LR spēkā esošajos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā Pilnvarotā institūcija ir atzīta par maksātnespējīgu;

7.4.5. Ja šī līguma noteikumi zaudē spēku atbilstoši normatīvajiem aktiem.

7.5. Līguma izbeigšanās gadījumā Pilnvarotā institūcija ne vēlāk kā piecu darba dienu laikā pēc Līguma izbeigšanās atmaksā valsts budžetā neizmantotos finanšu līdzekļus.

8. Citi noteikumi

8.1. Līguma nodaļu nosaukumi ir lietoti Līguma pārskatāmības nodrošināšanai, un tie nevar tikt izmantoti līgumsaistību interpretācijai.

8.2. Tās Līguma attiecības, kuras nav atrunātas šī Līguma tekstā, tiek regulētas saskaņā ar LR normatīvajiem dokumentiem.

8.3. Līgums sastādīts divos eksemplāros latviešu valodā, katrs uz četrām lapām, pa vienam eksemplāram katrai pusei. Abiem Līguma eksemplāriem ir vienāds juridiskais spēks.

MINISTRIJA

K.Valdemāra iela 11a, Rīga, LV-1364

Reģ.Nr.90000042963

Valsts kase Rīgas NC

Kods: TRELLV22

LV41TREL2220010190500

_______________________________________________

D.Pavļuts

Pilnvarotā institūcija

Basteja bulvāris 12, Rīga, LV-1050

Reģ.Nr.LV 40008068073

Latvijas Unibanka

IBAN: LV18UNLA0050001450386

______________________________________________

M.Dziļuma


Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālā iestāde paziņo, ka ir veikts nodokļu audits un pieņemts lēmums, kas uzliek pienākumu šādam nodokļu maksātājam iemaksāt budžetā papildu noteiktos maksājumus:

Nr.

p.k.

Nodokļu maksātāja

nosaukums, NMR kods

Lēmuma

datums,

numurs

Papildu aprēķinātais nodoklis vai maksājums

Summa

(Ls)

1.

Leontijs Počkajevs,

pers. kods 1707XX-XXXXX

2006.gada

14.februāris

Nr.1-4/2069

Iedzīvotāju ienākuma

nodoklis

Soda nauda

389,31


426,06

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Papildu aprēķinātās summas iemaksājamas budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu un Administratīvā procesa likuma 77.pantu pieņemto lēmumu Leontijam Počkajevam ir tiesības 30 dienu laikā no lēmuma saņemšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālās iestādes direktorei. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Rīgas ielā 4/6, Daugavpilī, LV-5401.


Paziņojums par saistošo noteikumu pieņemšanu

Carnikavas pagasta padome 22.02.2006. ir pieņēmusi saistošos noteikumus nr.2006/05 “Grozījumi Carnikavas pagasta padomes 21.09.2005. saistošajos noteikumos nr.2005/11 “Carnikavas pagasta pašvaldības nolikums””. Ar pilnu saistošo noteikumu tekstu var iepazīties Carnikavas pagasta padomē Stacijas ielā 5, Carnikavā, Carnikavas pagastā, Rīgas rajonā, un Carnikavas pagasta padomes mājas lapā internetā www.carnikava.lv.


Paziņojums par grozījumiem saistošajos noteikumos

Pamatojoties uz MK noteikumiem nr.857 (15.11.2005.) “Par sociālajām garantijām bārenim un bez vecāku gādības palikušam bērnam, kurš ir ārpusģimenes aprūpē, kā arī pēc ārpusģimenes aprūpes beigšanās”, Ludzas pilsētas dome nolēma grozīt saistošajos noteikumos nr.4 “Par sociālo pabalstu piešķiršanu Ludzas pilsētas trūcīgiem un mazaizsargātiem iedzīvotājiem” 3.punkta 3.3.4.1.apakšpunktu un izteikt to šādā redakcijā:

“3.3.4.1. pabalsts bērniem bāreņiem un bez vecāku gādības palikušiem sakarā ar pilngadības sasniegšanu tiek piešķirts Ls 175,00 apmērā.”

Saistošie noteikumi stājās spēkā 2006.gada 23.martā, tas ir, nākamajā dienā pēc to publicēšanas Ludzas pilsētas domes bezmaksas informatīvajā izdevumā “Ludzas Vēstis”.


Paziņojums par saistošo noteikumu pieņemšanu

Brocēnu novada dome 2006.gada 22.februāra sēdē ir pieņēmusi šādus saistošos noteikumus:

- Nr.2 “Grozījumi Brocēnu novada domes 17.08.2005. saistošajos noteikumos nr.1 “Brocēnu novada domes nolikums””.

- Nr.3 “Grozījumi Brocēnu novada domes 15.12.2004. saistošajos noteikumos “Par Brocēnu novada sadzīves atkritumu apsaimniekošanu””.

- Nr.4 “Grozījumi Brocēnu novada domes 18.06.2003. saistošajos noteikumos

“Par sociālās palīdzības pabalstiem Brocēnu novadā””.

Ar saistošo noteikumu pilnu tekstu var iepazīties Brocēnu novada domes informācijas centrā Lielcieceres ielā 3, Brocēnos, Saldus rajonā, Blīdenes pārvaldē, adrese: “Ieviņas”, Blīdenes pagasts, Remtes pārvaldē, adrese: “Kantora ēka”, Remtes pagasts, Brocēnu novada bibliotēkās.


DAZ.JPG (63078 bytes)

Paziņojums par tarifu projektu

1. Informācija par pakalpojumu sniedzēju:

1.1. Nosaukums

SIA “Cēsu būvnieks”

1.2. Reģistrācijas numurs

400030001934

1.3. Juridiskā adrese

Rīga, Kalnciema iela 41a, LV-1046

1.4. Projekta iesniegšanas datums

2006.gada 31.marts

2. SIA “Cēsu būvnieks” Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza koģenerācijas stacijās saražotās siltumenerģijas tarifu projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes 2005.gada 21.decembra lēmumā Nr.311 apstiprināto tarifu aprēķināšanas metodiku. Metodika publicēta laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” 2005.gada 29.decembrī

regulējamais sabiedriskā pakalpojuma veids

spēkā esošais

tarifs

(bez PVN)

piedāvātais

tarifs

(bez PVN)

tarifa

palielinā-

jums %

Siltumenerģijas apgāde, kur ražošanas procesā tiek izstrādāta elektroenerģija

15,97 Ls/MWh

19,05 Ls/MWh

19,3 %

3. Tarifa spēkā stāšanās datums

2006.gada 1.jūnijs

4. Tarifa izmaiņas pamatojums

Tarifs koģenerācijas stacijās saražotai siltumenerģijai aprēķināts, pamatojoties uz Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2006.gada 22.martā pieņemto lēmumu nr.73 par dabasgāzes tarifa izmaiņām no 2006.gada 1.maija. Gāzes tarifa pieaugums atbilstošai lietotāju grupai 19,7%

Iepazīties ar tarifa projektā ietverto publiski pieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus par koģenerācijas stacijās saražotās siltumenerģijas tarifa projektu, lietotāji var Cēsu rajona Drabešu pagastā “Katrīnkalns”, (pieņemšanas laiks darbdienās no plkst. 8.00 līdz 17.00, pārtraukums no plkst. 12.00 līdz 13.00) iepriekš sazinoties ar kontaktpersonu: Jēkabs Blaus, tālr. 4107391. Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt: fakss 417088, e-pasta adrese: cb@cb.lv, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Rīgā, Brīvības ielā 55, fakss 7097200, e-pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv, 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas.


Paziņojums par saistošo noteikumu apstiprināšanu

Pamatojoties uz LR likuma “Par pašvaldībām” 15.panta pirmās daļas 9.punktu, 21.panta pirmās daļas 16.punktu un 23.punktu, 45.pantu, likumu “Par palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā” Ludzas pilsētas domes nolemj:

- apstiprināt Ludzas pilsētas domes saistošos noteikumus nr.5 “Personu, kurām nepieciešama palīdzība dzīvokļa jautājumu risināšanā, reģistrācijas un palīdzības sniegšanas kārtība”.

Saistošie noteikumi stājās spēkā 2006.gada 23.martā, tas ir, nākamajā dienā pēc to publicēšanas Ludzas pilsētas domes bezmaksas informatīvajā izdevumā “Ludzas Vēstis”.

Ar saistošo noteikumu nr.5 “Personu, kurām nepieciešama palīdzība dzīvokļa jautājumu risināšanā, reģistrācijas un palīdzības sniegšanas kārtība” pilnu tekstu var iepazīties Ludzas pilsētas domes bezmaksas informatīvajā izdevumā “Ludzas Vēstis” marta numurā.


PAZIŅOJUMS

Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālā iestāde paziņo, ka ir veikts nodokļu audits un pieņemts lēmums, kas uzliek pienākumu ERNESTAM JURKĀNAM iemaksāt nodokļu budžetā papildu noteiktos maksājumus:

Nodokļu maksātāja

nosaukums, NMR kods

Lēmuma

datums,

numurs

Papildu aprēķinātais nodoklis

vai maksājums

Summa

(Ls)

Ernests Jurkāns,

pers. kods 3110XX-XXXXX

01.02.2006.

Nr.1-4/1495

Iedzīvotāju ienākuma nodoklis

Soda nauda

Kopā

1103,10

1103,10

2206,20

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Papildu aprēķinātās summas iemaksājamas budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu un Administratīvā procesa likuma 77.pantu pieņemto lēmumu Ernestam Jurkānam ir tiesības 30 dienu laikā no lēmuma saņemšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālās iestādes direktoram. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālā iestādē Rīgas ielā 4/6, Daugavpilī, LV-5401.


Paziņojums par Daugavpils SES-1 tarifu projekta iesniegšanu Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai

PAS “Daugavpils siltumtīkli” (vienotais reģ.nr.41503002945, 18.Novembra ielā 4, Daugavpilī, LV-5401) 2006.gada 31.martā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza Daugavpils SES-1 koģenerācijas stacijā saražotās siltumenerģijas un elektroenerģijas tarifu projektu. Tarifs aprēķināts saskaņā ar metodiku “Koģenerācijas stacijās saražotās siltumenerģijas un koģenerācijas stacijās ar jaudu virs 4 megavatiem saražotās elektroenerģijas tarifu aprēķināšanas metodika”, apstiprinātu 26.02.2003. ar SPRK padomes lēmumu nr.58.

Pašreiz spēkā ir šādi tarifi:

• Elektroenerģijas tarifs – 22,83 Ls/MWh;

• Siltumenerģijas tarifs – 13,99 Ls/MWh.

Tarifu projektā ir plānots tarifu pieaugums un tarifu projekta apstiprināšanas gadījumā tas būtu:

- sākot no 01.05.2006.:

• Elektroenerģijas tarifs – Ls 27,04 par 1 MWh;

• Siltumenerģijas tarifs – Ls 16,81 par 1 MWh.

Tarifa izmaiņas ir saistītas ar gāzes cenas pieaugumu.

Lietotāji ar tarifu projekta kopsavilkumu var iepazīties SPRK mājas lapā (interneta adrese: www.sprk.gov.lv) vai a/s “Daugavpils siltumtīkli” 6.kabinetā 18.novembra ielā 4, Daugavpilī, darbdienās no pulksten 9 līdz 12 un no 13 līdz 16.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifu projektu var iesniegt PAS “Daugavpils siltumtīkli” 18.Novembra ielā 4, Daugavpilī, e-pasta adrese: dsiltumtikli@apollo.lv, tālr. 5407539, fakss 5407555, kā arī SPRK Rīgā, Brīvības ielā 55, fakss 7097200, e-pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv, rakstveidā vai elektroniskā veidā 20 dienu laikā no šā paziņojuma publicēšanas.


Paziņojums

Stopiņu novada dome paziņo, ka 2006.gada 8.februārī pieņemti saistošie noteikumi nr.2 “Par grozījumiem 20.04.2005. saistošajos noteikumos nr.12 “Par sociālās palīdzības un sociālo pakalpojumu piešķiršanas kārtību””.

Ar saistošajiem noteikumiem var iepazīties Stopiņu novada domē Institūta ielā 1a, Stopiņu novadā, Rīgas rajonā, kā arī apmeklējot Stopiņu novada mājas lapu (www.stopini.lv).


Paziņojums par saistošo noteikumu pieņemšanu

Sakas novada domes saistošie noteikumi nr.2 (protokols nr.2, 3.§)

Pāvilostā 2006.gada 26.janvārī

“Par pašvaldību nodevām Sakas novadā”

Izdoti saskaņā ar likumu “Par pašvaldībām” 14.pantu un likuma “Par nodokļiem un nodevām” 12.pantu.

Saistošie noteikumi pieejami Sakas novada domē Dzintaru ielā 73, Pāvilostā, Sakas novadā, Liepājas rajonā. Tālr. informācijai 3498261.


Bērzes pagasta padomes paziņojums

2005.gada 20.decembrī pieņemti saistošie noteikumi nr.1 “Bērzes pagasta pašvaldības nolikums”.

2006.gada 21.februārī pieņemti grozījumi Bērzes pagasta 2005.gada 20.decembra saistošajos noteikumos nr.1 “Bērzes pagasta pašvaldības nolikums”.

2005.gada 20.decembrī pieņemti saistošie noteikumi nr.2 “Par sabiedrisko kārtību un sanitārās tīrības uzturēšanu Bērzes pagasta teritorijā”.

2006.gada 24.janvārī apstiprināti saistošie noteikumi nr.1 “Par Bērzes pagasta padomes 2006.gada budžetu”.

Ar visiem minētajiem dokumentiem var iepazīties Bērzes pagasta padomē Šķibes c. 4a, Bērzes pagastā, Dobeles rajonā, kā arī apmeklējot Bērzes pagasta mājas lapu: www.berze.lv.


Paziņojums par nodokļu parādu dzēšanu

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma “Par nodokļiem un nodevām” 25.pantu un Demenes pagasta padomes 2006.gada 22.februāra lēmumu nr.73 “Par pašvaldības budžetā ieskaitāmo nodokļu parādu un ar tiem saistītās nokavējuma naudas dzēšanu”, tika nolemts:

dzēst OĻEGAM LUKJANSKIM, pers. kods 0203XX-XXXXX, dzīv. “Pakropišķos”, Demenes pagastā, Daugavpils rajonā, iedzīvotāju ienākumu nodokļa parādu Ls 184.56 un ar to saistīto pamatparādu Ls 91, pamatparāda palielinājumu Ls 16.97 un kavējuma naudu Ls 76.59 (pamats: Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālās iestādes 2006.gada 24.janvāra vēstule nr.11-6/1123).


Paziņojums

Siguldas novada dome paziņo, ka 2005.gada 21.decembrī pieņemti saistošie noteikumi nr.19 “Par pašvaldības pabalsta piešķiršanu jaundzimušajiem” un 2006.gada 1.februārī pieņemti saistošie noteikumi nr.4 “Par pašvaldības nodevu par būvatļaujas saņemšanu Siguldas novadā”.

Ar saistošajiem noteikumiem var iepazīties Siguldas novada domē Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas pagasta administrācijā Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā, Mores pagasta administrācijā Siguldas ielā 11, Mores pagastā, kā arī apmeklējot Siguldas novada mājas lapu: www.sigulda.lv.


Paziņojums par saistošo noteikumu pieņemšanu

Ludzas rajona Ciblas novada dome paziņo, ka ar 31.01.2006. sēdes lēmumu nr.2 (protokols nr.2, 1.§) apstiprināti saistošie noteikumi nr.1 “Par nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu piešķiršanu 2006.gadā”.

Ar saistošo noteikumu pilnu tekstu var iepazīties Ciblas novada domes kancelejā Ciblā, Ciblas pagastā, Ciblas novadā, Ludzas rajonā.


Paziņojums par saistošo noteikumu pieņemšanu

Valmieras rajona Skaņkalnes pagasta padome informē, ka 2006.gada 21.februāra padomes sēdē nr.2 pieņemti šādi saistošie noteikumi:

- Nr.3./2006 “Par atkritumu apsaimniekošanu Skaņkalnes pagastā”, reģistrēti RAPLM ar kārtas numuru 2-323/06;

- Nr.4./2006 “Grozījumi saistošos noteikumos nr.1./2005 “Par trūcīgās ģimenes statusa noteikšanu un sociālās palīdzības pabalstiem Skaņkalnes pagastā””, reģistrēti RAPLM ar kārtas numuru 2-322/06.

Ar pilnu saistošo noteikumu tekstu var iepazīties Skaņkalnes pagasta padomē, kā arī ikmēneša informatīvajā biļetenā “Skaņkalnes Ziņu Lapa”.


Paziņojums par saistošajiem noteikumiem

Rubas pagasta padome informē, ka ir pieņemti saistošie noteikumi “Noteikumi par sadzīves atkritumu savākšanu, šķirošanu un transportēšanu”( protokols nr.10, 4.§, 26.09.2005.) un daistošie noteikumi nr.1 “Rubas pagasta padomes budžets 2006.gadā” (protokols nr.1, 4.§, 23.01.2006.).


Paziņojums

Dobeles rajona padome izsludina rajona vēlēšanu komisijas locekļu kandidātu pieteikšanos. Pieteikumus iesniegt sekretārei rajona padomē Dobelē, Brīvības ielā 15, 42.kabinetā, divu nedēļu laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!