• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 23. marta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.03.2006., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/131624

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2006. gada 27. marta sēdē

Vēl šajā numurā

30.03.2006., Nr. 52

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 23. marta sēdē

 

1. Izskatīja deputāta A.Kampara iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Kamparam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 23.martā un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta A.Radzeviča iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Radzevičam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 23.martā un ziņot par to Saeimas sēdē.

3. Izskatīja deputāta A.Slaktera iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Slakterim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 23.martā un ziņot par to Saeimas sēdē.

4. Pieņēma zināšanai Ministru prezidenta A.Kalvīša iesniegumu, kurā viņš informē, ka 2006.gada 17.martā atbrīvojis A.Šleseru no satiksmes ministra amata.

5. Nolēma atlikt līdz nākamajai Prezidija sēdei Saeimas Kancelejas direktora M.Steina iesniegumu par Saeimas apsardzes priekšnieku.

6. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2006.gada ziemas sesijas laikā apstiprināšanu”.

7. Apstiprināja komandējumu Saeimas deputātam V.Šiliņam uz Kišiņevu (Moldova) no 2006.gada 2.aprīļa līdz 5.aprīlim.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!