• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.03.2006., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/131528

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Vēl šajā numurā

29.03.2006., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Latvijas Policijas akadēmija izsludina atklātu konkursu

akadēmiskā personāla vēlēšanām uz šādiem akadēmiskajiem amatiem:

Valsts tiesību katedrā: profesors /Valsts tiesību apakšnozarē/ (1),

asociētais profesors /Valsts tiesības/ (1), lektors /Valsts tiesības/ (1),

lektors /Konstitucionālās tiesības/ (0,5), lektors /Administratīvās tiesības/ (0,5),

asistents /Administratīvās tiesības/ (1), pētnieks (1)

Policijas tiesību un speciālās taktikas katedrā: asociētais profesors (5), docents (1,5), lektors (5), asistents (2,5), pētnieks (1), asistents /pētniecības darbā/ (1)

Krimināltiesību katedrā: asociētais profesors /Krimināltiesības, Kriminālprocess, Kriminoloģija/ (3), asistents /Krimināltiesības, Kriminālprocess, Kriminoloģija/ (1), vadošais pētnieks (1)

Kriminālistikas katedrā: asociētais profesors /Kriminālmeklēšana/ (2),docents /Kriminālistika/ (2), docents /Tiesu medicīna/ (0,5), lektors /Kriminālistika/ (2,5), vadošais pētnieks /Kriminālmeklēšana/ (1)

Civiltiesību katedrā: asociētais profesors (2), docents (2), lektors (2), asistents (1)

Filozofijas katedrā: profesors /Tiesību teorijas un vēstures apakšnozarē/ (1),

docents /Loģika, Filozofija, Tiesību filozofija/ (1)

Fiziskās sagatavošanas katedrā: docents /Vispusīgā fiziskā sagatavošana/ (1) Svešvalodu katedrā: docents /vācu valoda/ (0,5), lektors /franču valoda/ (1),

lektors /angļu valoda/ (1,5), asistents /krievu valoda/ (1), asistents /angļu valoda/ (1)

Informātikas centrā (ar katedras tiesībām): lektors (1)

Pretendentiem mēneša laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā Latvijas Policijas akadēmijas Personāla nodaļā (Rīgā, Ezermalas ielā 8, LV-1014, tālr.7800515) jāiesniedz šādi dokumenti: uz docenta, lektora, asistenta amatu: pieteikums konkursam; akadēmisko (profesionālo) izglītību un zinātnisko grādu apliecinošā dokumenta kopijas (iesniedzot dokumentus, jāuzrāda dokumenta oriģināli); curriculum vitae; trīs fotokartiņas (3 x 4 cm); pēdējo sešu gadu publikāciju saraksti; piedāvātā studiju kursa (-u) programma (-s) vai studiju kursa (-u) apraksts, Izglītības un zinātnes ministrijas (turpmāk – IZM) 2002.gada 14.jūnija instrukcijas nr.6 “Augstākās izglītības pakāpē strādājošo pedagogu izglītības ieguves un profesionālās pilnveides kārtība” 14.punktā noteiktais sertifikāts par vienas no šīs instrukcijas 4.punkta 1., 2. vai 3.apakšpunktā minētās un IZM Augstākās izglītības un zinātnes departamentā reģistrētās pedagoga profesijai nepieciešamās profesionālās tālākizglītības programmas apguvi vai izziņa, kas apliecina, ka pretendents patreiz apgūst profesionālās meistarības pilnveidi vienā no iepriekš minētajām programmām vai, atbilstoši Ministru kabineta 2000.gada 3.oktobra noteikumu nr.347 “Noteikumi par prasībām pedagogiem nepieciešamajai izglītībai un profesionālajai kvalifikācijai” 2.4.punktam, apgūst akadēmiskās izglītības (bakalaura, maģistra) studiju programmas pedagoģijā, pēc kuru apguves tiek piešķirts bakalaura vai maģistra grāds.

* Profesionālo studiju programmu profila studiju kursā (ir pamata studiju obligātais kurss, kas noslēdzas ar studiju kursa eksāmenu) docenta amatu var ieņemt arī pretendents ar augstāko izglītību bez zinātniskā grāda, ja tam ir pasniedzamajam priekšmetam atbilstošs vismaz septiņu gadu praktiskā darba stāžs pēc augstākās izglītības iegūšanas un tas atbilst šādām prasībām: 1) otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība un piektā līmeņa profesionālā kvalifikācija nozarē, kurā iekļauts profesionālās studiju programmas profila studiju kurss; 2) pēc profesionālās augstākās izglītības iegūšanas vismaz septiņu gadu darba pieredze pasniedzamajam profila studiju kursam atbilstošā praktiskajā darbā amatos, kurus jāaizvieto ar piektā līmeņa profesionālās kvalifikācijas speciālistiem; 3) ieteicams profesionālais vai akadēmiskais maģistra grāds atbilstošajā apakšnozarē.

** Profesionālajās studiju programmās lektora amatu var ieņemt arī pretendents ar otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību bez maģistra grāda, ja tam ir pasniedzamajam priekšmetam atbilstošs vismaz piecu gadu praktiskā darba stāžs pēc pirmā vai otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības iegūšanas amatos, kuri jāaizvieto ar piektā līmeņa profesionālās kvalifikācijas speciālistiem.

*** Profesionālajās studiju programmās asistenta amatu var ieņemt arī pretendents ar otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību bez maģistra grāda, ja tam ir pasniedzamajam priekšmetam atbilstošs vismaz piecu gadu praktiskā darba stāžs pēc pirmā vai otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības iegūšanas amatos, kuri jāaizvieto ar ceturtā vai piektā līmeņa profesionālās kvalifikācijas speciālistiem.

Pretendentiem uz vadošā pētnieka, pētnieka un asistenta (pētniecības darbā) amatu mēneša laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā Personāla nodaļā jāiesniedz šādi dokumenti: pieteikums konkursam; akadēmisko (profesionālo) izglītību un zinātnisko (akadēmisko, profesionālo) grādu apliecinošā dokumenta kopijas (iesniedzot dokumentus, jāuzrāda dokumenta oriģināli); curriculum vitae; trīs fotokartiņas (3 x 4 cm).

Pretendentiem uz profesora un asociētā profesora amatu, papildus norādītajam jāiesniedz dokumenti, kas apliecina viņu zinātniskās un pedagoģiskās kvalifikācijas atbilstību Ministru kabineta 2001.gada 4.septembra noteikumu nr.391 “Profesora un asociētā profesora amata pretendenta zinātniskās un pedagoģiskās kvalifikācijas novērtēšanas kārtība” 4.punktā minētajiem kritērijiem. Atbilstoši Augstskolu likuma 33.panta otrās daļas, 34.panta pirmās daļas un IZM 2002.gada 14.jūnija instrukcijas nr.6 “Augstākās izglītības pakāpē strādājošo pedagogu izglītības ieguves un profesionālās pilnveides kārtība” 7.punkta nosacījumiem profesora un asociētā profesora zinātnisko un pedagoģisko kvalifikāciju novērtē un amatā uz 6 gadiem ievēlē attiecīgās nozares profesoru padome.

Rektore Ā.Meikališa

Latvijas Policijas akadēmija izsludina atklātu konkursu

uz vakantajiem katedru vadītāju amatiem –

Valsts tiesību katedrā, Policijas tiesību un speciālās taktikas katedrā,

Fiziskās sagatavošanas katedrā

Uz katedras vadītāja amatu var pretendēt profesors, asociētais profesors vai docents, kuram ir labas komunicēšanās un organizatoriskās spējas, augsta atbildības pakāpe, precizitāte, elastīga domāšana un augstas darba spējas; svešvalodu zināšanas un praktiskas iemaņas darbā ar datoru; pieredze augstskolas struktūrvienības (katedra, fakultāte (nodaļa)) vadīšanā (vēlama).

Pretendentiem mēneša laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā Latvijas Policijas akadēmijas Personāla nodaļā (Rīgā, Ezermalas ielā 8, LV-1014, tālr. 7800515) jāiesniedz šādi dokumenti: pieteikums konkursam (ja pretendentu izvirza katedras akadēmiskais personāls, tad izraksts no katedras akadēmiskās sēdes protokola kopā ar pretendenta rakstisku piekrišanu kļūt par katedras vadītāja amata pretendentu), kur norādīts tās katedras vadītāja amats, uz kuru pretendē, un preses izdevuma nosaukums un datums, kurā izsludināts konkurss; dzīves apraksts (CV); trīs fotokartiņas (3 x 4 cm); akadēmisko (profesionālo) izglītību, akadēmisko (zinātnisko) grādu un svešvalodu zināšanu apliecinošā dokumenta kopijas (iesniedzot dokumentus, jāuzrāda dokumenta oriģināli); zinātnisko darbu un pēdējo sešu gadu publikāciju saraksts; pretendenta CV norādīto prasmju, zināšanu un kvalifikāciju (papildus izglītību) apliecinošo dokumentu kopijas (pēc pretendenta izvēles).

Rektore Ā.Meikališa

LR Vides ministrija informē,

ka izsludināti konkursi uz šādām ekspertu vakancēm Eiropas Komisijā:

1. Eksperts kodoldrošības jautājumos

Eiropas Komisijas Eiropas palīdzības sadarbības biroja ģenerāldirektorātā

2. Eksperts kodolatkritumu jautājumos

Eiropas Komisijas Eiropas palīdzības sadarbības biroja ģenerāldirektorātā

3. Eksperts vides likumdošanas jautājumos

Eiropas Komisijas Vides ģenerāldirektorātā

4. Eksperts radioaktivitātes jautājumos

Eiropas Komisijas Transporta un enerģētikas ģenerāldirektorātā

Pretendentiem pieteikties līdz 12.04.2006. Vides ministrijas Stratēģijas un koordinācijas departamentā, Rīgā, Peldu ielā 25, 317.kabinetā, iesniedzot CV (Eiropas CV formātā) un motivācijas vēstuli angļu valodā, darba devēja Latvijā apliecinājumu latviešu valodā, atbilstoši MK 06.08.2004. noteikumiem nr.580 “Kārtība, kādā nacionālos ekspertus norīko darbā Eiropas Savienības institūcijās” un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas. Uzziņas pa tālr. 7026426.

Informācija par nacionālo ekspertu norīkošanu darbā ES institūcijās, izsludinātās vakances amata apraksts un konkursa komisijas nolikums pieejami Vides ministrijas mājas lapā http://www.vidm.gov.lv/varam/NOT/LdarbsES.htm.


BALTIJAS KRIEVU INSTITŪTS IZSLUDINA KONKURSU UZ

vakantām akadēmiskā personāla vietām –

• Zinātņu nozare – ekonomika, apakšnozare – finanses un kredīts

(viena profesora vieta)

• Zinātņu nozare – ekonomika, apakšnozare – finanses un kredīts

(viena asociētā profesora vieta)

Pretendentiem viena mēneša laikā pēc publicēšanas jāiesniedz rektoram adresēts pieteikums, dzīves un darba gājums (CV), diploma kopija par augstāko izglītību, dokumentu noraksti, kas apliecina zinātniskā vai akadēmiskā grāda piešķiršanu, zinātnisko publikāciju un izgudrojumu saraksts.

Pretendentu iesniegumi jāsūta pa faksu 7112679, e-pasta adrese: bri@bki.lv.

Adrese: Rīga, Lomonosova iela 4, LV-1003; tālr. 7100540.


Valsts ieņēmumu dienests izsludina konkursu uz ierēdņa amatu

Galvenajā muitas pārvaldē –

Muitas modernizācijas daļas Eiropas Savienības lietu nodaļas muitas eksperts

Pretendentam izvirzītās prasības:

• atbilstība likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 17.panta pirmās daļas prasībām

• augstākā izglītība

• svešvalodu zināšanas (angļu valodas zināšanas – teicamas; citu Eiropas Savienības dalībvalstu valodu zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību)

• pieredze darbā ar liela apjoma dokumentu analīzi

• prasmes darbā ar datoru (MS Office) un biroja tehniku

• pieredze sadarbībā ar Eiropas Savienības institūcijām un darbā ar Eiropas Savienības finansētiem projektiem tiks uzskatīta par priekšrocību

Galvenie pienākumi: reģistrēt un izskatīt saņemtos Eiropas Savienības dokumentus; veikt saraksti ar valsts un Eiropas Savienības institūcijām, ārvalstu muitas administrācijām un starptautiskajām organizācijām; koordinēt ar Eiropas Savienības lietām saistītu jautājumu risināšanu muitas struktūrvienībās.

Gaidām jūsu pieteikuma vēstuli, profesionālās pieredzes aprakstu un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju 14 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Adrese: Valsts ieņēmumu dienesta Personāla vadības pārvaldei Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1978 (ar norādi “Konkurss”). Tālr. 7028620, fakss 7028744.


Valsts ieņēmumu dienests izsludina konkursu uz ierēdņa amatu

Galvenajā muitas pārvaldē –

Muitas modernizācijas daļas Ārējās sadarbības nodaļas muitas eksperts

Pretendentam izvirzītās prasības:

• atbilstība likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 17.panta pirmās daļas prasībām

• ļoti labas angļu valodas zināšanas (vēlamas arī citu svešvalodu zināšanas)

• pieredze mutiskajā un rakstiskajā tulkošanā

• prasmes darbā ar datoru (MS Office) un biroja tehniku

• pieredze finanšu pārskatu sagatavošanā tiks uzskatīta par priekšrocību

Gaidām jūsu pieteikuma vēstuli, profesionālās pieredzes aprakstu un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju 14 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Adrese: Valsts ieņēmumu dienesta Personāla vadības pārvaldei Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1978 (ar norādi “Konkurss”). Tālr. 7028620, fakss 7028744.


Valsts ieņēmumu dienests izsludina konkursu uz ierēdņa amatu

Galvenajā muitas pārvaldē –

Juridiskās daļas Tiesību aktu piemērošanas nodaļas priekšnieks

Pretendentam izvirzītās prasības:

• atbilstība likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 17.panta pirmās daļas prasībām

• augstākā juridiskā izglītība

• labas zināšanas muitas lietu un nodokļu sistēmas reglamentējošo normatīvo aktu jomā

• darba pieredze normatīvo aktu projektu izstrādē un piemērošanā

• darba pieredze valsts iepirkumu procedūras piemērošanā un līgumu projektu izstrādē

• zināšanas administratīvo pārkāpumu lietvedībā

• labas angļu valodas zināšanas

• prasmes darbā ar datoru (MS Office) un biroja tehniku

• pieredze vadošā amatā un/vai darba pieredze Valsts ieņēmumu dienestā tiks uzskatīta par priekšrocību

Galvenie pienākumi: plānot un organizēt nodaļas darbu; sagatavot tiesību aktu projektus; izstrādāt līgumu projektus; uzraudzīt valsts iepirkumu procedūras; izskatīt un atbildēt uz fizisko un juridisko personu iesniegumiem un sūdzībām; uzraudzīt un kontrolēt administratīvo pārkāpumu lietu virzību.

Gaidām jūsu pieteikuma vēstuli, profesionālās pieredzes aprakstu un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju 10 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Adrese: Valsts ieņēmumu dienesta Personāla vadības pārvaldei Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1978 (ar norādi “Konkurss”). Tālr. 7028620, fakss 7028744.


Valsts ieņēmumu dienests izsludina konkursu uz ierēdņa amatu

Galvenajā muitas pārvaldē –

Muitas laboratorijas vecākais muitas eksperts (uz ierēdņa prombūtnes laiku)

Pretendentam izvirzītās prasības:

• atbilstība likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 17.panta pirmās daļas prasībām

• augstākā izglītība ķīmijā

• vismaz 2 gadu darba pieredze laboratorijā

• prasmes darbā ar datoru (MS Office) un biroja tehniku

• zināšanas par pārvaldības sistēmas prasību ievērošanu laboratorijā atbilstoši standartam LVS EN ISO/IEC 17025 un svešvalodu zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocībām

Galvenie pienākumi: veikt paraugu testēšanu, izmantojot laboratorijas rīcībā esošo aprīkojumu un spēkā esošās instrukcijas un standartmetodes; izmantot zinātnisko un tehnisko literatūru jaunu, progresīvu metožu izstrādāšanai un laboratorijas analīžu darba pilnveidošanai; reģistrēt iesniegtos paraugus, noformēt testēšanas pārskatus un atzinumus, veikt to uzskaiti un glabāšanu līdz nodošanai arhīvā; piedalīties instrukciju, informāciju un rīkojumu projektu sagatavošanā; gatavot pārskatus un atskaites par laboratorijas darbu.

Gaidām jūsu pieteikuma vēstuli, profesionālās pieredzes aprakstu un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Adrese: Valsts ieņēmumu dienesta Personāla vadības pārvaldei Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1978 (ar norādi “Konkurss”). Tālr. 7028620, fakss 7028744.


Latvijas Valsts arhīvs izsludina atkārtotu atklātu konkursu uz

vakanto ierēdņa amatu –

Dokumentu aprakstīšanas daļas vecākais eksperts

Prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlams humanitārajā jomā)

- vēlama pieredze lietvedības darbā

- labas iemaņas darbā ar datoru (MS Word, Excel)

- labas saskarsmes prasmes

- spēja strādāt patstāvīgi

- svešvalodu zināšanas

Pieteikuma dokumentus (pieteikuma vēstuli; profesionālās darbības un izglītības aprakstu; izglītību un papildizglītību apliecinošu dokumentu kopijas) personīgi iesniegt 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas Rīgā, Bezdelīgu ielā 1, 236.kabinetā. Informācija pa tālr. 7464882.


Izglītības valsts inspekcija

izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu –

galvenais valsts inspektors (1 vakance)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- otrā līmeņa augstākā izglītība

- darba pieredze vispārējās izglītības iestādē, vēlams vadošā amatā

- augsta atbildības izjūta, precizitāte un labas komunikācijas spējas

- ar izglītību un valsts pārvaldi saistīto normatīvo aktu pārzināšana

- labas iemaņas darbā ar datorprogrammām (Word, Excel, Outlook Express) un biroja tehniku

Pieteikuma dokumentus (iesniegumu, motivācijas vēstuli, dzīves aprakstu, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju (uzrādot oriģinālu un personību apliecinošu dokumentu) iesniegt 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas “Latvijas Vēstnesī” Izglītības valsts inspekcijā 612.kabinetā, Vaļņu ielā 2, Rīgā, LV-1050. Informācija pa tālr. 7358077.


Izglītības valsts inspekcija

izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu –

galvenais valsts inspektors profesionālās izglītības jautājumos (1 vakance)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- otrā līmeņa augstākā izglītība

- darba pieredze profesionālās izglītības vai profesionālās ievirzes izglītības iestādē, vēlams vadošā amatā

- augsta atbildības izjūta, precizitāte un labas komunikācijas spējas

- ar izglītību un valsts pārvaldi saistīto normatīvo aktu pārzināšana

- labas iemaņas darbā ar datorprogrammām (Word, Excel, Outlook Express) un biroja tehniku

Pieteikuma dokumentus (iesniegumu, motivācijas vēstuli, profesionālās pieredzes aprakstu, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju (uzrādot oriģinālu un personību apliecinošu dokumentu) iesniegt 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas “Latvijas Vēstnesī” Izglītības valsts inspekcijā 612.kabinetā, Vaļņu ielā 2, Rīgā, LV-1050.

Informācija pa tālr. 7358077.


Izglītības valsts inspekcija

izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu –

galvenais valsts inspektors augstākās izglītības jautājumos (2 vakances)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- otrā līmeņa augstākā izglītība

- darba pieredze augstākās izglītības iestādē vēlams vadošā amatā

- augsta atbildības izjūta, precizitāte un labas komunikācijas spējas

- ar izglītību un valsts pārvaldi saistīto normatīvo aktu pārzināšana

- labas iemaņas darbā ar datorprogrammām (Word, Excel, Outlook Express) un biroja tehniku

Pieteikuma dokumentus (iesniegumu, motivācijas vēstuli, profesionālās pieredzes aprakstu, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju (uzrādot oriģinālu un personību apliecinošu dokumentu) iesniegt 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas “Latvijas Vēstnesī” Izglītības valsts inspekcijā 612.kabinetā, Vaļņu ielā 2, Rīgā, LV-1050.

Informācija pa tālr. 7358077.


Juridiskās palīdzības administrācija

izsludina konkursu uz ierēdņa amatu –

vecākais referents (iekšējā audita jautājumos)

Prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība finanšu vai ekonomikas jomā

- pārzināt valsts pārvaldes sistēmu

- teicamas iemaņas darbā ar datoru

- vēlama pieredze audita jomā

Izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, pieteikuma vēstuli, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu (CV) 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas nosūtīt Juridiskās palīdzības administrācijai Rīgā, Raiņa bulvārī 15, LV-1050, fakss 7036940, e-pasta adrese: JPA@tm.gov.lv; tālr. uzziņām 7036990.


Juridiskās palīdzības administrācija

izsludina konkursu uz darbinieka amatu –

vecākais eksperts (informācijas tehnoloģiju jomā)

Prasības:

- augstākā vai nepabeigta augstākā izglītība datorzinātnēs vai radniecīgā jomā

- darba pieredze datorsistēmu administratora darbā un lietotāju konsultēšanā

- zināšanas un prasmes darbā ar Windows XP, Windows 2000, WindowsServer2000 un WindowsServer2003

- zināšanas un prasmes iestādes mājas lapas uzturēšanā un apkalpošanā

Pienākumi

- datortīkla un serveru administrēšana

- mājas lapas uzturēšana un modificēšana

- darbstaciju uzstādīšana un uzturēšana

- rezerves kopiju veidošana

- lietotāju konsultēšana un apmācība

Izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, pieteikuma vēstuli, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu (CV) 15 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas nosūtīt Juridiskās palīdzības administrācijai Rīgā, Raiņa bulvārī 15, LV-1050, fakss 7036940, e-pasts JPA@tm.gov.lv; tālr. uzziņām 7036990.


LR IeM Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde

izsludina konkursu uz Talsu rajona nodaļas

vadītāja vietnieka ierēdņa amatu

Prasības:

- augstākā izglītība

- pamatzināšanas valsts pārvaldes jomā

- pieredze valsts pārvaldē (ilgāka par gadu)

- pieredze darbā ar tiesību aktiem un zināšanas lietvedībā

- divu svešvalodu zināšanas

- prasme darbā ar datoru

- labas sadarbības un saskarsmes spējas

- spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

Pieteikties Personāla nodaļā (Raiņa bulvāris 5, Rīga; tālr. 7219273, 7219131) 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas, iesniedzot CV, izglītības dokumenta kopiju un pieteikuma vēstuli.


Amatu konkursu rezultāti

Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālās iestādes Muitas pārvaldes Austrumlatgales MKP daļas Terehovas MKP muitas uzraudzes (uz ierēdņa prombūtnes laiku) amatā 2006.gada 27.martā konkursa kārtībā iecelta LIENE RUŠKO.


Valsts ieņēmumu dienesta Zemgales reģionālā iestāde paziņo, ka konkursa kārtībā Nodokļu kontroles pārvaldes Audita daļas Jēkabpils iecirkņa galvenās nodokļu inspektores amatā 2006.gada 6.martā iecelta DAGNIJA SALMIŅA.


Bērnu un ģimenes lietu ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Bērnu un ģimenes lietu ministrijas Ārpusģimenes aprūpes departamenta Audžuģimeņu un aizbildņu nodaļas vadītājas amatā 2006.gada 24.martā ir iecelta MARGITA KALNIŅA-LAKSA.


Bērnu un ģimenes lietu ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Bērnu un ģimenes lietu ministrijas Bērnu un ģimenes politikas departamenta vecākās referentes amatā 2006.gada 17.martā ir iecelta INNA VERTĻINA.


Juridiskās palīdzības administrācija paziņo, ka konkursa kārtībā Juridiskās palīdzības administrācijas Administratīvi saimnieciskās nodaļas vadītāja amatā 2006.gada 20.martā iecelts VITAUTS IVONAUSKS.


Juridiskās palīdzības administrācija paziņo, ka konkursa kārtībā Juridiskās palīdzības administrācijas Juridiskās nodaļas vadītājas amatā 2006.gada 20.martā iecelta BAIBA CERA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!