• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "Phare" līdzekļu sadalījumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.11.2000., Nr. 430/431 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13145

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

29.11.2000., Nr. 430/431

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par "Phare" līdzekļu sadalījumu

Īpašu uzdevumu ministrs sadarbībai ar starptautiskajām finansu institūcijām Roberts Zīle vakar, 28.novembrī, nosūtījis vēstuli Ministru prezidentam Andrim Bērziņam, informējot, ka Eiropas Komisijai ir nepieņemams "Phare" 2001. gada programmas Ekonomiskajai un sociālajai kohēzijai novirzīto līdzekļu sadalījums atsevišķos piešķīrumos četriem reģioniem vienā nacionālā līmeņa un vienā vadības programmā. Par to ministrs informēts ES paplašināšanās ģenerāldirektora Eneko Landaburū vakar saņemtajā vēstulē, kuras kopija šodien nosūtīta premjeram.

Latvijai atgādināts, ka pašreizējās ES palīdzības pamatuzdevums ir kandidātvalstu sagatavošana darbam ar strukturālajiem fondiem nākotnē, kā arī norādīts, ka visa Latvijas valsts teritorija var tikt atzīta par vienu NUTS II līmeņa reģionu.

R.Zīle vēstulē informējis premjeru, ka ierosinās jautājumu par ES "Phare" 2001. gada programmas izlīdzināšanai paredzētā finansējuma sadali valdības sēdē skatīt atkārtoti pēc konsultācijām ar reģionu attīstības padomju un attīstības aģentūru vadītājiem. Par radušos situāciju reģionu attīstības padomju un attīstības aģentūru vadītāji tiks informēti jau vakar nosūtītajā vēstulē.

Īpašu uzdevumu ministra sadarbībā ar starptautiskajām finansu institūcijām preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!