• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas iesaistīšanos ANO Pasaules pārtikas programmā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2006., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/129966

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par vienotu Eiropas enerģētikas stratēģijas vīziju

Vēl šajā numurā

09.03.2006., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas iesaistīšanos ANO Pasaules pārtikas programmā

Lai veicinātu Latvijas institūciju, nevalstisko organizāciju, kā arī privātā un akadēmiskā sektora aktīvāku iesaisti Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) Pasaules pārtikas programmas aktivitāšu īstenošanā, pirmdien, 6.martā, Rīgu apmeklēja ANO Pasaules pārtikas programmas pārstāvji.

Tikšanās laikā Ārlietu ministrijā ANO Pasaules pārtikas programmas pārstāvji informēja, ka sadarbība var notikt, gan sniedzot finansiālu atbalstu un nodrošinot loģistikas pakalpojumus pārtikas transportēšanai uz krīzes reģioniem, gan informējot sabiedrību par programmu, gan NVO un privātajam sektoram iesaistoties programmas aktivitāšu īstenošanā. Programmas pārstāvji arī piedāvā Latvijas valdības pārstāvjiem un parlamentāriešiem iepazīties ar Pasaules pārtikas programmas darbu klātienē – projektu īstenošanas valstīs.

Latvijas nevalstiskā sektora pārstāvji izrādīja interesi par Pasaules pārtikas programmas īstenoto projektu “Walk the World”, kura mērķis ir piesaistīt sabiedrības uzmanību nabadzības un pārtikas trūkuma problēmām pasaulē, kā arī vākt ziedojumus programmas aktivitāšu īstenošanai. Paredzēts, ka “Walk the World” notiks šā gada 21.maijā vienlaikus vairāk nekā 90 pasaules valstīs.

ANO Pasaules pārtikas programma ir lielākā pasaules pārtikas palīdzības organizācija, kas katru gadu nodrošina ap 3 miljoniem tonnu pārtikas trūkumcietējiem vairāk nekā 80 pasaules valstīs. Latvija līdz šim pārtikas palīdzību ar Pasaules pārtikas programmas starpniecību nav sniegusi.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!