• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2006., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/129925

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

09.03.2006., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums

Lejasciema pagasta padome paziņo, ka ar 2006.gada 27.janvāra Lejasciema pagasta padomes sēdes protokolu nr.1, 11.§, ir uzsākta Lejasciema pagasta teritorijas plānojuma grozījumu izstrāde. Laikā no 2006.gada 10.marta līdz 2006.gada 10.aprīlim tiek uzsākts Lejasciema pagasta teritorijas plānojuma grozījumu sabiedriskās apspriešanas pirmais posms. Izstrādes vadītājs – izpilddirektors Māris Milns. Materiāli, kas saistīti ar citu līmeņu plānošanas dokumentiem, un Lejasciema pagasta teritorijas attīstības programmas materiāli ir apskatāmi Lejasciema pagasta padomē pie sekretāres. Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma laikā iedzīvotāji, uzņēmēji un citi interesenti savus priekšlikumus par teritorijas plānojuma grozījumiem rakstveidā var iesniegt Lejasciema pagasta padomē Rīgas ielā 11a, Lejasciemā, katru dienu no pulksten 9 līdz 16.

 

Paziņojums par detālplānojumu Limbažos

Limbažu pilsētas dome 2006.gada 22.februārī ir apstiprinājusi detālplānojumu Rīgas ielā 23, Limbažos (prot.nr.3, 13.§). Ar plānojumu var iepazīties Limbažu pilsētas domes telpās Burtnieku ielā 4, 2.stāvā.

 

Krimuldas pagasta padomes paziņojums

Krimuldas pagasta padome informē par papildinājumiem 22.02.2006. publicētajā paziņojumā “Par Krimuldas pagasta teritorijas plānojuma izstrādi”

Par plānojuma izstrādi atbildīgā amatpersona – padomes izpilddirektors Indulis Caucis. Apmeklētāju pieņemšanas laiks: pirmdienās, ceturtdienās no pulksten 10 līdz 12.

Informācijas par sabiedriskās apspriešanas pasākumiem tiks ievietota laikrakstos “Rīgas Apriņķa Avīze” un “Krimuldas Pagasta Vēstis”.

 

Paziņojums

Medņevas pagasta padome paziņo par Medņevas teritorijas plānojuma 1.redakcijas un vides pārskata sabiedriskās apspriešanas 2.posma uzsākšanu (padomes lēmums no 24.02.2006. prot.nr.3, lēmums nr.14.

Interesenti aicināti iepazīties ar teritorijas plānojuma materiāliem no š.g. 15.marta līdz 30.aprīlim no pulksten 10 līdz 16 Semenovas ciema Vides izglītības nodaļas telpās un sniegt rakstiskas atsauksmes Medņevas pagasta padomē.

Plānojuma sabiedriskās apspriešanas sapulce paredzēta 12.04.2006. pulksten 10 Viduču pamatskolas zālē. Tālr. uzziņām 4522487.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!