• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par nodokļu maksātāju ērtībām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.11.2000., Nr. 423 https://www.vestnesis.lv/ta/id/12991

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts valodas likumu īstenojošajiem noteikumiem

Vēl šajā numurā

23.11.2000., Nr. 423

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par nodokļu maksātāju ērtībām

Vakar, 22. novembrī, finansu ministrs Gundars Bērziņš un Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadība atklāja jauno, modernizēto nodokļu maksātāju apkalpošanas zāli Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas nodaļā Rīgā, Lomonosova ielā 9.

"Nodokļu maksātāju zāles atklāšana Latgales priekšpilsētas VID nodaļā ir daļa no kopējā VID modernizācijas plāna, lai padarītu Valsts ieņēmumu dienestu no represīvas iestādes par servisa iestādi. Valstij ir ne tikai jāiekasē nodokļi, bet arī jāsniedz konsultācijas nodokļu maksātājiem.

Jaunās nodokļu maksātāju apkalpošanas zāles, kas tiek veidotas un atklātas visos Latvijas novados, paredzētas tieši šim mērķim – nodrošināt nodokļu maksātājam ērtības un speciālistu konsultācijas," uzskata finansu ministrs G.Bērziņš.

Latgales priekšpilsētas VID nodaļa gan reģistrēto nodokļu maksātāju skaita, gan valsts pamatbudžeta ieņēmumu, gan valsts sociālās apdrošināšanas iemaksu ziņā ir viena no lielākajām VID teritoriālajām iestādēm.

VID līdz šim ir modernizējis un izveidojis nodokļu maksātāju apkalpošanas zāles vairāk nekā desmit teritoriālajās nodaļās Rīgā un Latvijas rajonos.

Finansu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!