• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 20. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.03.2006., Nr. 36 https://www.vestnesis.lv/ta/id/129369

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2006. gada 23. februāra sēdē

Vēl šajā numurā

02.03.2006., Nr. 36

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 20. februāra sēdē

1. Sēdē izskatīja 18 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta V.Ģīļa iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam V.Ģīlim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 23.februārī.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2006.gada 22.februārī pulksten 17.00.

4. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2006.gada 23.februāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2006.gada 20.februāra līdz 26.februārim.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts D.Turlais ievēlēts par Korupcijas, kontrabandas un organizētās noziedzības novēršanas un apkarošanas uzraudzības komisijas priekšsēdētāja biedru.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā nodibināta Latvijas un Lietuvas parlamentu sadarbības grupa. Par minētās sadarbības grupas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte S.Ķikuste, bet par priekšsēdētājas vietnieci – deputāte Ž.Vasaraudze.

8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2006.gada ziemas sesijas laikā apstiprināšanu”.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2006.gada ziemas sesijas laikā apstiprināšanu”.

10. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus:

B.Cilevičam (Saeimas 23.februāra sēdē);

I.Šleserei (Saeimas 2.februāra sēdē).

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Tehnikas nodaļas IS administratoram A.Nebēdniekam un radiotehnikas inženierim A.Drozdovskim uz Frankfurti (Vācija) no 2006.gada 28.marta līdz 2.aprīlim;

2) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei S.Paurai uz Briseli (Beļģija) no 2006.gada 5.marta līdz 9.martam.

11. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja biedra Dz.Rasnača, komisijas locekles V.Muižnieces, komisijas konsultantes S.Megnes un Saeimas specializētā atašeja Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā I.Kriškānes komandējumu uz Vīni (Austrija) no 2006.gada 18.februāra līdz 21.februārim.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!