• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2006. gada 9. februāra rīkojums Nr. 78 "Par virssaistību uzņemšanos Eiropas Lauksaimniecības virzības un garantiju fonda virzības daļas līdzfinansētajiem vienotā programmdokumenta pasākumiem 2004.-2006.gada plānošanas periodā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.02.2006., Nr. 26 https://www.vestnesis.lv/ta/id/127964

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.79

Par snaiperu ieroču iepirkumu Nacionālo bruņoto spēku Speciālo uzdevumu vienībai

Vēl šajā numurā

14.02.2006., Nr. 26

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 78

Pieņemts: 09.02.2006.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.78

Rīgā 2006.gada 9.februārī (prot. Nr.7 59.§)

Par virssaistību uzņemšanos Eiropas Lauksaimniecības virzības un garantiju fonda virzības daļas līdzfinansētajiem vienotā programmdokumenta pasākumiem 2004.–2006.gada plānošanas periodā

 

1.Zemkopības ministrijai — Eiropas Savienības struktūrfondu pirmā līmeņa starpniekinstitūcijai — līdz 2006.gada 20.februārim noteikt Vienotā programmdokumenta attiecībā uz Kopienas struktūrpalīdzību Latvijai saskaņā ar 1.mērķi (turpmāk — vienotais programmdokuments) 2004.–2006.gada plānošanas periodam Eiropas Lauksaimniecības virzības un garantiju fonda virzības daļas līdzfinansētos pasākumus un aktivitātes, lai atbilstoši tām uzņemtos saistības, kas pārsniedz kopējo sabiedriskā finansējuma (Eiropas Savienības un nacionālā) apjomu (turpmāk — virssaistības), un informēt par to Eiropas Lauksaimniecības virzības un garantiju fonda virzības daļas vadības komiteju.

2.Pēc šī rīkojuma 1.punktā minēto vienotā programmdokumenta pasākumu un aktivitāšu noteikšanas un Eiropas Lauksaimniecības virzības un garantiju fonda virzības daļas vadības komitejas informēšanas Lauku atbalsta dienestam — Eiropas Savienības struktūrfondu otrā līmeņa starpniekinstitūcijai — atvērt projektu konkursus un slēgt līgumus ar struktūrfonda finansējuma saņēmējiem par vienotā programmdokumenta Eiropas Lauksaimniecības virzības un garantiju fonda virzības daļas līdzfinansēto projektu īstenošanu Zemkopības ministrijas noteiktajos vienotā programmdokumenta pasākumos, par 10procentiem pārsniedzot attiecīgo pasākumu vienotajā programm­dokumentā norādīto kopējo sabiedriskā finansējuma apjomu.

3.Virssaistību finansējumu nodrošina kārtējā gada likuma par valsts budžetu Zemkopības ministrijas budžeta apakšprogrammas 29.02.00. “Finansējums Eiropas Savienības struktūrfondu projektu īstenošanai lauksaimniecībā, mežsaimniecībā un zivsaimniecībā” piešķirtās apropriācijas ietvaros.

4.Ja nav pieejams šī rīkojuma 3.punktā minētās valsts budžeta apakšprogrammas finansējums, virssaistību finansējumu nodrošina kārtējā gada likuma par valsts budžetu Zemkopības ministrijas budžeta apakšprogrammas 21.01.00. “Subsīdijas lauksaimniecības produkcijas ražotājiem” piešķirtās apropriācijas ietvaros.

Ministru prezidents A.Kalvītis

Finanšu ministrs O.Spurdziņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!