• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2006. gada 7. februāra noteikumi Nr. 112 "Grozījumi Ministru kabineta 2004.gada 20.jūlija noteikumos Nr.619 "Kārtība, kādā lauksaimniecībā izmantojamo zemi transformē par lauksaimniecībā neizmantojamu zemi un izsniedz zemes transformācijas atļaujas"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2006., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/127825

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.113

Noteikumi par neatkarīgām un starptautiski atzītām laboratorijām atzinumu sniegšanai par interaktīvo azartspēļu organizēšanā izmantojamām programmām

Vēl šajā numurā

10.02.2006., Nr. 25

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 112

Pieņemts: 07.02.2006.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.112

Rīgā 2006.gada 7.februārī (prot. Nr.7 25.§)
Grozījumi Ministru kabineta 2004.gada 20.jūlija noteikumos Nr.619 "Kārtība, kādā lauksaimniecībā izmantojamo zemi transformē par lauksaimniecībā neizmantojamu zemi un izsniedz zemes transformācijas atļaujas"
Izdoti saskaņā ar Lauksaimniecības un lauku attīstības likuma 10.panta pirmo daļu
un Gaujas nacionālā parka likuma 4.panta 4.punktu
Izdarīt Ministru kabineta 2004.gada 20.jūlija noteikumos Nr.619 "Kārtība, kādā lauksaimniecībā izmantojamo zemi transformē par lauksaimniecībā neizmantojamu zemi un izsniedz zemes transformācijas atļaujas" (Latvijas Vēstnesis, 2004, 118.nr.; 2005, 135.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt norādi, uz kāda likuma pamata noteikumi izdoti, šādā redakcijā:

"Izdoti saskaņā ar Lauksaimniecības un lauku attīstības likuma 10.panta pirmo daļu un Gaujas nacionālā parka likuma 4.panta 4.punktu".

2. Papildināt 2.punktu aiz vārda "valdītājs" ar vārdiem "vai to pilnvarota persona".

3. Aizstāt 5.1.apakšpunktā vārdu "valsts" ar vārdu "nacionālās".

4. Papildināt 6.punkta ievaddaļu aiz vārda "darbības" ar vārdiem "(izņe­mot nacionālās nozīmes lauksaimniecības teritorijas)".

5. Izteikt 7.punktu šādā redakcijā:

"7. Šo noteikumu 6.punkta nosacījumi neattiecas uz īpaši aizsargājamām dabas teritorijām un mikroliegumiem. Lai minētajās teritorijās veiktu attiecīgās darbības, nepieciešams saņemt zemes transformācijas atļauju saskaņā ar šiem noteikumiem un vides aizsardzību regulējošiem normatīvajiem aktiem."

6. Svītrot 8.punktu.

7. Svītrot 9.punktā vārdus un skaitli "šo noteikumu 8.punktā minēto izziņu un".

8. Papildināt noteikumus ar 9.1punktu šādā redakcijā:

"9.1 Dienesta reģionālā lauksaimniecības pārvalde nosūta šo noteikumu 9.punktā minēto dokumentu kopijas pilsētas (novada) domei vai pagasta padomei atzinuma sniegšanai par zemes transformācijas atbilstību vietējās pašvaldības teritorijas plānojumam vai detālplānojumam."

9. Izteikt 10.punktu šādā redakcijā:

"10. Dienesta reģionālā lauksaimniecības pārvalde mēneša laikā pēc iesnieguma vai papildu informācijas saņemšanas pieņem vienu no šādiem lēmumiem:

10.1. par atļaujas izsniegšanu (2.pielikums);

10.2. par atļaujas nosacījumiem vai atļaujas atteikumu (3.pielikums), ja:

10.2.1. tiek konstatēts, ka transformācija neatbilst šajos noteikumos noteiktajām prasībām;

10.2.2. transformācija nav pieļaujama saskaņā ar pilsētas (novada) domes vai pagasta padomes atzinumu un Vides pārraudzības valsts biroja atzinumu par ietekmes uz vidi novērtējuma noslēguma ziņojumu."

10. Izteikt 12.punktu šādā redakcijā:

"12. Ja transformācijai pieteiktais zemes nogabals ir meliorēts, dienesta reģionālā lauksaimniecības pārvalde pirms atļaujas izsniegšanas transformācijas ierosinātājam izsniedz atzinumu par transformējamā zemes nogabala ietekmi uz piegulošajām meliorētajām platībām un tehniskos noteikumus meliorācijas sistēmu pārkārtošanai."

11. Svītrot 16.1.apakšpunktā vārdus un skaitli "un 8.punktā".

12. Aizstāt 1.pielikumā iesniegumam pievienoto dokumentu saraksta 3.punktā vārdus "Ietekmes uz vidi novērtējuma valsts biroja" ar vārdiem "Vides pārraudzības valsts biroja".
Ministru prezidents A.Kalvītis

Zemkopības ministrs M.Roze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!