• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 2000. gada 13. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2000., Nr. 409/412 https://www.vestnesis.lv/ta/id/12773

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Prezidija 2000. gada 6. novembra sēdē

Vēl šajā numurā

16.11.2000., Nr. 409/412

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija 2000. gada 13. novembra sēdē

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 2000. gada 16. novembra sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2000. gada 16. novembrī pulksten 17.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 13. novembra līdz 19. novembrim.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par Latvijas Republikas proklamēšanas 82. gadadienai veltītajiem pasākumiem Saeimas namā.

6. Pieņēma lēmumu par Saeimas sēdes sasaukšanu 2000. gada 18. novembrī.

7. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 1999. gada 16. decembra lēmumā "Par Saeimas frakciju un komisiju darba finansiālo nodrošinājumu 2000. gadā".

8. Atlika līdz nākamajai Prezidija sēdei jautājumu par Saeimas arhīva nolikuma apstiprināšanu.

9. Atlika līdz nākamajai Prezidija sēdei jautājumu par Saeimas Ekspertu komisijas nolikuma apstiprināšanu.

10. Atlika līdz nākamajai Prezidija sēdei jautājumu par Saeimas lietu nomenklatūras apstiprināšanu.

11. Prezidijs nolēma akceptēt Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas A. Barčas iesniegumu par Čehijas Republikas parlamenta Deputātu palātas Sociālās politikas un veselības aizsardzības komisijas delegācijas vizīti Latvijā šā gada 20. —22. novembrī.

12. Apstiprināja izdevumu tāmi Čehijas parlamenta Deputātu palātas Sociālās politikas un veselības aizsardzības komisijas delegācijas vizītei Latvijā no 2000. gada 20. novembra līdz 22. novembrim.

13. Prezidijs nolēma akceptēt Latvijas un Izraēlas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāja B.Cileviča iesniegumu par Izraēlas Valsts Kneseta delegācijas (triju cilvēku sastāvā) uzņemšanu un uzturēšanās izdevumu segšanu.

14. Apstiprināja izdevumu tāmi Izraēlas Valsts Kneseta Izraēlas un Latvijas paralamentu sadarbības grupas vizītei Latvijā no 2000. gada 17. novembra līdz 20. novembrim.

15. Pieņēma lēmumu par Saeimas Kancelejas un citu Saeimas struktūrvienību darbiniekiem profesionālo un amata pienākumu veikšanai nepieciešamo valsts valodas prasmes līmeņu un pakāpju saraksta apstiprināšanu.

16. Pieņēma lēmumu par Saeimas Kancelejas valdījumā esošās ēkas Jūrmalā, Jūras ielā 3, nodošanu valsts akciju sabiedrībai "Valsts nekustamā īpašuma aģentūra".

17. Pieņēma lēmumu par Saeimas Kancelejas valdījumā esošās ēkas Jūrmalā, Jūras ielā 14, remonta un rekonstrukcijas darbu projektu.

18. Pieņēma lēmumu par Saeimas darbinieku prēmēšanu sakarā ar Latvijas Republikas proklamēšanas 82. gadadienu.

19. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam J. Straumem, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam E. Inkēnam, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam R. Plēsumam un Stenogrammu nodaļas tulkam B. Lasmanei laikā no 2000. gada 25. novembra līdz 29. novembrim uz Kipru;

2) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētajam E. Inkēnam, komisijas locekļiem R. Pīkam, G. Bojāram un I. Birzniecei laikā no 2000. gada 20. novembra līdz 22. novembrim uz Briseli (Beļģija);

3) Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētājam Dz. Kudumam laikā no 2000. gada 19. novembra līdz 26. novembrim uz semināru Lielbritānijā;

4) Eiropas lietu komisijas konsultantei M. Dzirniecei laikā no 2000. gada 18. novembra līdz 24. novembrim uz Kopenhāgenu (Dānija);

5) Sagādes nodaļas sagādniekam J. Šilkovam un Saeimas autobāzes šoferim K. Pribušavskim 2000. gada 14. novembrī uz Viļņu (Lietuva).

20. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas S. Dreimanes pārskatu par piedalīšanos Rietumeiropas Savienības Drošības komitejas sēdē Romā (Itālija) šā gada 29. — 30. oktobrī;

2) Saeimas bibliotēkas vadītājas S.Šmites, bibliotekāru V. Bikšes, S. Semeikas un Informācijas nodaļas konsultanta J. Kapenieka pārskatu par piedalīšanos pieredzes apmaiņas programmā Igaunijas Nacionālajā bibliotēkā;

3) Saeimas priekšsēdētāja biedra G. Bojāra pārskatu par piedalīšanos Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas lauksaimniecības un lauku attīstības komitejas sēdē šā gada 26. un 27. oktobrī Rivadelgardā (Itālija).

Saeimas sekretāres biedrs A. Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!