• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 26. janvāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.02.2006., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/127157

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2006. gada 30. janvāra sēdē

Vēl šajā numurā

02.02.2006., Nr. 20

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 26. janvāra sēdē

 

1. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2006.gada ziemas sesijas laikā” apstiprināšanu.

2. Pieņēma lēmumu par kārtību, kādā 2006.gadā tiek piešķirti finanšu līdzekļi līgumdarbiem, saimnieciskajiem un reprezentācijas izdevumiem.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Šmits iekļauts Latvijas un Armēnijas, Latvijas un Austrālijas un Jaunzēlandes, Latvijas un Baltkrievijas, Latvijas un Čīles, Latvijas un Ēģiptes, Latvijas un Grieķijas, Latvijas un Gruzijas, Latvijas un Indijas, Latvijas un Īrijas, Latvijas un Japānas, Latvijas un Kanādas, Latvijas un Korejas Republikas, Latvijas un Krievijas, Latvijas un Kubas, Latvijas un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes, Latvijas un Moldovas, Latvijas un Polijas, Latvijas un Portugāles, Latvijas un Spānijas, Latvijas un Šrilankas, Latvijas un Taivānas, Latvijas un Ukrainas, Latvijas un Uzbekistānas, kā arī Latvijas un Ķīnas parlamentu sadarbības grupās.

4. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas sekretāram J.Šmitam un Saeimas sekretāra palīgam G.Viziņam uz Stokholmu (Zviedrija) 2006.gada 6. un 7.februārī;

2) Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētājam J.Dalbiņam komisijas sekretāram D.Turlajam, Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas locekļiem I.Aleksandrovam un A.Vidavskim uz Tbilisi (Gruzija) no 2006.gada 6.februāra līdz 9.februārim.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!