• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par licenču pagarināšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.2000., Nr. 401/403 https://www.vestnesis.lv/ta/id/12646

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju

Vēl šajā numurā

10.11.2000., Nr. 401/403

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par licenču pagarināšanu

Kārtējā Licencēšanas komisijas sēdē pagarinātas licences starpniekdarbības veikšanai a/s "Hansabanka", a/s "Rietumu banka", a/s "Latvijas Hipotēku un zemes banka" un a/s "Baltijas Tranzītu banka".

Nolemts pagarināt uz nenoteiktu laiku akciju sabiedrībai "Hansabanka" izsniegto licenci Nr. A–11 starpniekdarbībai vērtspapīru publiskajā apgrozībā (starpniecības darījumi ar vērtspapīriem un vērtspapīru kontu turēšana), kā arī apturēt a/s "Hansabanka" Jelgavas filiāles atļaujas Nr. A–11/6 un Ogres filiāles atļaujas Nr. A–11/9 darbību sakarā ar to, ka filiālē klientu apkalpošanu nenodrošina profesionāls speciālists, kuram ir licence darbībai vērtspapīru tirgū. Pamatojums: Vērtspapīru tirgus komisijas 1997. gada 19. decembra noteikumu "Noteikumi par juridisko personu licencēšanu starpniekdarbībai vērtspapīru publiskajā apgrozībā" 52.2. un 53.3. punkts.

Tika pieņemts lēmums nomainīt akciju sabiedrības "Hansabanka" Ventspils filiāles atļauju Nr. A–11/13 sakarā ar Ventspils filiāles statusa maiņu, norādot jauno nosaukumu – norēķinu grupa "Centrs", Kuldīgas ielā 26, Ventspilī, kā arī piešķirt atļauju ar Nr. A–11/16 starpniekdarbībai vērtspapīru publiskajā apgrozībā akciju sabiedrības "Hansabanka" filiālei "Teika", Brīvības gatvē 263, Rīgā.

Komisija nolēma pagarināt uz nenoteiktu laiku akciju sabiedrībai "Rietumu banka" izsniegto licenci Nr. A–10 un valsts akciju sabiedrībai "Latvijas Hipotēku un zemes banka" izsniegto licenci Nr. A–14 starpniekdarbībai vērtspapīru publiskajā apgrozībā (starpniecības darījumi ar vērtspapīriem un vērtspapīru kontu turēšana).

Sēdē tika arī nolemts uz nenoteiktu laiku pagarināt akciju sabiedrībai "Baltijas Tranzītu banka" izsniegto licenci Nr. A–12 starpniekdarbībai vērtspapīru publiskajā apgrozībā (starpniecības darījumi ar vērtspapīriem un vērtspapīru kontu turēšana), atjaunot atļauju starpniekdarbībai vērtspapīru publiskajā apgrozībā a/s "Baltijas Tranzītu banka" Jelgavas filiālei (atļaujas Nr. A–12/5) un anulēt atļaujas starpniekdarbībai vērtspapīru publiskajā apgrozībā akciju sabiedrības "Baltijas Tranzītu banka" Kuldīgas (atļaujas Nr. A–12/6), Madonas (atļaujas Nr. A–12/8), Saulkrastu (atļaujas Nr. A–12/11) un Tukuma (atļaujas Nr. A–12/14) filiālēm sakarā ar to, ka filiāles ir pārkāpušas normatīvos aktos noteiktās prasības. Pamatojums: Vērtspapīru tirgus komisijas 1997. gada 19. decembra noteikumu "Noteikumi par juridisko personu licencēšanu starpniekdarbībai vērtspapīru publiskajā apgrozībā" 55.6 punkts.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!