• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar aizsardzības ministri. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.01.2006., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/126383

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

24.01.2006., Nr. 14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar aizsardzības ministri

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga 20.janvārī Rīgas pilī tikās ar aizsardzības ministri Lindu Mūrnieci, sveicot viņu kā pirmo sievieti aizsardzības ministri Latvijā un izsakot gandarījumu, ka pēc viņas ievēlēšanas šajā sakarā nav izskanējuši nekādi aizspriedumi, kas liecina par Latviju kā atvērtu un demokrātisku valsti, kurā galvenais priekšnoteikums kāda amata ieņemšanā ir cilvēka personība un spējas.

Tikšanās laikā apspriesti būtiskākie Latvijas Nacionālo bruņoto spēku (NBS) attīstības jautājumi, pārrunātas ministres izraudzītās darba prioritātes, kā arī šā gada nozīmīgākie aizsardzības jomas uzdevumi.

Prezidente bija gandarīta par to, ka viena no ministres izraudzītajām darbības prioritātēm ir NBS tālākā profesionalizācija un attīstība. L.Mūrniece informēja prezidenti par veicamajiem darbiem karavīru karjeras, sociālo un materiāltehnisko jautājumu tālākā nodrošināšanā.

Pārrunājot svarīgākos šābrīža uzdevumus NATO galotņu sanāksmes rīkošanā, abas puses vienojās par regulārām prezidentes un aizsardzības ministres sarunām šā gada laikā.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!