• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2006. gada 5. janvāra rīkojums Nr. 6 "Par valsts akciju sabiedrības "Latvijas dzelzceļš" reorganizācijas uzsākšanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.01.2006., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/125422

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.7

Par bezpeļņas organizācijas "Latvijas valsts mežzinātnes institūts "Silava"" reorganizāciju un valsts aģentūras "Latvijas Valsts mežzinātnes institūts "Silava"" izveidi

Vēl šajā numurā

10.01.2006., Nr. 5

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 6

Pieņemts: 05.01.2006.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.6

Rīgā 2006.gada 5.janvārī (prot. Nr.1 31.§)

Par valsts akciju sabiedrības “Latvijas dzelzceļš” reorganizācijas uzsākšanu

 

1. Saskaņā ar Komerclikuma 336.panta piekto daļu uzsākt valsts akciju sabiedrības “Latvijas dzelzceļš” reorganizāciju nodalīšanas ceļā, nododot daļu tās mantas šādām iegūstošajām sabiedrībām: sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “LDZ infrastruktūra” (vienotais reģistrācijas Nr.40003788258), sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “LDZ Cargo” (vienotais reģistrācijas Nr.40003788421) un sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “LDZ ritošā sastāva serviss” (vienotais reģistrācijas Nr.40003788351).

2.Noteikt, ka pēc reorganizācijas valsts akciju sabiedrība “Latvijas dzelzceļš” ir vienīgais iegūstošo sabiedrību dalībnieks.

3.Satiksmes ministrijai — valsts kapitāla daļu turētājai valsts akciju sabiedrībā “Latvijas dzelzceļš” — atbilstoši kompetencei veikt visas nepieciešamās darbības, lai veicinātu reorganizācijas pabeigšanu, nodrošinot reorganizācijas procesa atbilstību Komerclikuma noteikumiem, likumam “Par valsts un pašvaldību kapitāla daļām un kapitālsabiedrībām”, Darba likumam, valsts akciju sabiedrības “Latvijas dzelzceļš” darba koplīgumam, kā arī citiem normatīvajiem aktiem.

Ministru prezidents A.Kalvītis

Satiksmes ministra vietā — bērnu un ģimenes lietu ministrs A.Baštiks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!