• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar vides nevalstiskajām organizācijām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.01.2006., Nr. 3 https://www.vestnesis.lv/ta/id/125186

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsakot līdzjūtību Apvienoto Arābu Emirātu prezidentam

Vēl šajā numurā

05.01.2006., Nr. 3

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar vides nevalstiskajām organizācijām

Trešdien, 4.janvārī, pēc Ministru prezidenta Aigara Kalvīša iniciatīvas notika tikšanās ar aktīvākajiem vides nevalstisko organizāciju pārstāvjiem.

Ministru prezidents uzklausīja organizāciju pārstāvju priekšlikumus un ieteikumus par iespējām veicināt un pilnveidot sadarbību nākotnē. Sarunas laikā uzsvērti vides nevalstisko organizāciju interesējošie jautājumi: Latvijas ekonomika ir jāpadara “zaļāka” – samazinot atkarību no energoresursiem un dabas resursiem, pastiprinot vides kontroli, piemēram, Brocēnos, Liepājā; ir jāstiprina koordinācija un sadarbība Vides ministrijai un pašvaldībām, starp Vides ministriju un pārējām nozaru ministrijām, strādājot pie stratēģiskiem un kompleksiem risinājumiem; ir jārisina atjaunojamo resursu jautājums; jānodrošina kompensācijas īpašniekiem, kuru īpašumi atrodas aizsargājamās teritorijās.

Nevalstisko organizāciju pārstāvji vērsa Ministru prezidenta uzmanību uz radušos situāciju lauku tūrisma jomā, kad dažādas inspekcijas “enerģiski” pārbauda un soda mazos lauku uzņēmējus, kuru viesu mājā ir pāris gultas vietu un kuru virtuves pilnībā neatbilst nepieciešamajiem ES standartiem un normām. Ministru prezidents izprata problēmu un atzīmēja, ka šai situācijai jāatrod risinājums.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!