• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par tikšanos ar lauku sieviešu nevalstisko organizāciju pārstāvēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.12.2005., Nr. 209 https://www.vestnesis.lv/ta/id/124705

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Runa Ziemassvētku tikšanās pasākumā ar lauku sieviešu nevalstisko organizāciju pārstāvēm Rīgas pilī 2005.gada 28.decembrī

Vēl šajā numurā

29.12.2005., Nr. 209

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par tikšanos ar lauku sieviešu nevalstisko organizāciju pārstāvēm

Trešdien, 28.decembrī, Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga Rīgas pilī tikās ar lauku sieviešu nevalstisko organizāciju pārstāvēm.

Stratēģiskās analīzes komisijas locekle un FEM (ES struktūrfondu programma “Sieviešu uzņēmējdarbības attīstība Baltijas jūras reģionā”) pārstāve Baiba Rivža sarunā pauda gandarījumu, ka “visos Latvijas novados ir sievietes, kas ir gatavas pieņemt aktīvas dzīves izaicinājumus, un šeit, Rīgas pilī, ir tādas pārstāves no visām valsts pusēm”. 40 Latvijas Lauku sieviešu apvienības un citu organizāciju pārstāves pārrunāja ar prezidenti savu pieredzi par to, kā laukos veidot labāku dzīvi, uzsākot un sekmīgi turpinot uzņēmējdarbību, nododot savu pieredzi citiem un rodot dialogu starp dažādām sabiedrības sociālajām grupām, kā arī pārņemot citu valstu sieviešu uzņēmējdarbības un mājamatniecības mārketinga pieredzi un veidojot veiksmīgu uzņēmīgu sieviešu sadarbības tīklu.

Noslēgumā Vaira Vīķe-Freiberga izteica prieku par to, ka Latvijā ir tik daudz uzņēmīgu un aktīvu sieviešu, kas mēģina veidot savu vidi, turpina izglītoties un meklēt aktīvas darbības pieredzi: “Ir tik laba sajūta, iztēlojoties visu to jūsu darbības mezglu punktu pārklājumu pār visu Latviju. Mūsu valstij ir vajadzīgi stipri cilvēki, jūs tādi esat un ar savu labo piemēru iedvesmojat arī citus par tādiem kļūt.”

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!