• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par elektrisko un elektronisko iekārtu ražotāju reģistrācijas kārtību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.12.2005., Nr. 208 https://www.vestnesis.lv/ta/id/124602

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzruna Ziemassvētkos (Latvijas Televīzijā 2005.gada 24.decembrī)

Vēl šajā numurā

28.12.2005., Nr. 208

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par elektrisko un elektronisko iekārtu ražotāju reģistrācijas kārtību

Ministru kabineta 27.decembra sēdē tika akceptēts Ministru Kabineta noteikumu projekts “Elektrisko un elektronisko iekārtu ražotāju reģistrācijas kārtība”.

Vides ministrijas izstrādātais noteikumu projekts nosaka elektrisko un elektronisko iekārtu ražotāju reģistrācijas kārtību.

Sagatavotais noteikumu projekts paredz, ka ražotājs mēneša laikā no Atkritumu apsaimniekošanas likuma noteiktās darbības uzsākšanas reģistrējas Vides ministrijas pilnvarotā iestādē vai elektrisko un elektronisko iekārtu ražotāju nodibinātā personu apvienībā, kura darbojas ne mazāk kā piecus gadus un kurai šo uzdevumu deleģējusi Vides ministrija, iesniedzot iesniegumu.

Ja ražotāja vārdā elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumu apsaimniekošanu veic elektrisko un elektrisko iekārtu atkritumu apsaimniekošanas komercsabiedrība, iesniegumam jāpievieno dokumenta kopija, kas apliecina dalību šādā komercsabiedrībā.

Paredzēts, ka ražotājs, kas ir uzsācis Atkritumu apsaimniekošanas likuma noteiktās darbības ar elektriskajām un elektroniskajām iekārtām līdz šo noteikumu spēkā stāšanās dienai, reģistrāciju reģistrā veic trīs mēnešu laikā no šo noteikumu spēkā stāšanās.

Jautājumu, kura Vides ministrijas pilnvarota iestāde veiks pašu reģistrāciju, skatīs atsevišķi kādā no nākamajām Ministru kabineta sēdēm.

Vides ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!