• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2005. gada 20. decembra noteikumi Nr. 996 "Noteikumi par vienreizējas dotācijas piešķiršanu pašvaldībām, kuras veic administratīvi teritoriālo reformu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.12.2005., Nr. 208 https://www.vestnesis.lv/ta/id/124582

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Daugavpils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.9

Par grozījumiem Daugavpils pilsētas domes 2000.gada 20.aprīļa saistošajos noteikumos Nr.3 "Par nekustamā īpašuma nodokļa aprēķināšanu un atvieglojumu piešķiršanas kārtību Daugavpilī"

Vēl šajā numurā

28.12.2005., Nr. 208

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 996

Pieņemts: 20.12.2005.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.996

Rīgā 2005.gada 20.decembrī (prot. Nr.76 82.§)
Noteikumi par vienreizējas dotācijas piešķiršanu pašvaldībām, kuras veic administratīvi teritoriālo reformu
Izdoti saskaņā ar Administratīvi teritoriālās reformas likuma 9.panta trešo daļu
1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā pašvaldībām, kuras, veicot administratīvi teritoriālo reformu, apvienojas, piešķirama vienreizēja dotācija, un tās piešķiršanas nosacījumus.
2. Attiecīgās pašvaldības iesniedz Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā domju (padomju) lēmumus par apvienošanos, kuros norādītas pašvaldības, ar kurām apvienojas, un izveidojamā novada nosaukums.
3. Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija izskata pašvaldību domju (padomju) pieņemtos lēmumus par apvienošanos un sagatavo attiecīgu Ministru kabineta noteikumu projektu par novada izveidošanu. Noteikumu projektā saskaņā ar šiem noteikumiem nosaka arī dotācijas apmēru pēc apvienošanās izveidotajai novada pašvaldībai.
4. Šajos noteikumos noteikto dotāciju novada pašvaldība var saņemt vienu reizi, un to piešķir šādā apmērā:

4.1. 3% apmērā no apvienoto pašvaldību iepriekšējā saimnieciskā gada pamatbudžeta ieņēmumiem, neskaitot saņemtās mērķdotācijas no valsts budžeta (turpmāk — pašvaldību gada budžeta kopapjoms), ja šo pašvaldību gada budžeta kopapjoms ir līdz pieciem miljoniem latu;

4.2. 1% apmērā no apvienoto pašvaldību gada budžeta kopapjoma, ja šo pašvaldību gada budžeta kopapjoms ir vairāk nekā pieci miljoni latu.
5. Ja izveidotajai novada pašvaldībai papildus pievieno citas pašvaldības, dotāciju nosaka šajos noteikumos paredzētajā apmērā tikai no pievienoto pašvaldību gada budžeta kopapjoma.
6. Atzīt par spēku zaudējušiem Ministru kabineta 1999.gada 31.augusta noteikumus Nr.305 “Noteikumi par vienreizējas dotācijas piešķiršanu pašvaldībām, kuras veic administratīvi teritoriālo reformu” (Latvijas Vēstnesis, 1999, 286./289.nr.; 2003, 121.nr.; 2005, 92.nr.).
Ministru prezidents A.Kalvītis

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs M.Kučinskis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!