• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Baptistu draudžu savienības bīskapa Jāņa Alfreda Šmita vēstījums 2005.gada Ziemassvētkos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.12.2005., Nr. 207 https://www.vestnesis.lv/ta/id/124513

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas arhibīskapa Jāņa Vanaga vēstījums 2005.gada Ziemassvētkos

Vēl šajā numurā

24.12.2005., Nr. 207

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Baptistu draudžu savienības bīskapa Jāņa Alfreda Šmita vēstījums 2005.gada Ziemassvētkos

Mīļā Latvijas tauta! Šajā tumšajā laikā mums ir brīnišķīga iespēja svinēt gaišos Kristus dzimšanas svētkus brīvības un miera apstākļos. Par to lai pateicība Dievam!
Svētku steigā un līksmē centīsimies neaizmirst tos līdzcilvēkus – mazus un lielus, jaunus un vecus –, kuriem ir nepieciešams mūsu iepriecinājums un praktiska palīdzība. Tā darīdami, mēs pagodināsim Jēzu Kristu, kura dzimšanas svētkus svinam. Viņš teica: ko jūs esat darījuši vienam no maniem mazākiem brāļiem, jūs esat darījuši Man!
Svinēsim šos svētkus skaisti un pareizi! Nevis senču izdarības, bet kristīgās tradīcijas: piedalīšanās svētku dievkalpojumos, Dieva Vārda lasīšana, Ziemsvētku dziesmas pie svētku galda un, protams, galda lūgšana padarīs šos svētkus apgarotus un patiesi skaistus!
Atcerēsimies, ka mūsu tautas lielākā vajadzība nav ekonomiska vai politiska stabilitāte, bet KRISTUS! Bez Viņa kā tauta ar strauji drūpošu morāli mēs iesim bojā. Kristus grib un var mūs atjaunot un svētīt. Dosim Viņam galveno vietu mūsu dzīvē! Svētīgus svētkus!

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!