• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.12.2005., Nr. 207 https://www.vestnesis.lv/ta/id/124466

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

24.12.2005., Nr. 207

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Nacionālās radio un televīzijas padomes paziņojums

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 87,5–108 MHz diapazonā Liepājā ir saņemts pieteikums no Ivara Laimoņa Embrekta, Baibas Vāveres un Edija Akolova.

Ziņas par dalībniekiem: Ivars Laimonis Embrekts, adrese: Rīgā, Dzirnavu ielā 73-7, LV-1011, SIA “RADIO SKONTO” rīkotājdirektors; Baiba Vāvere, adrese: Siguldā, Saulgriežu ielā 16, LV-2150, SIA “RADIO SKONTO” reklāmas daļas direktore; Edijs Akolovs, adrese: Rīgā, P.Brieža ielā 9-1, LV-1010, SIA “RADIO SKONTO” finanšu direktors.

Dalībnieku iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot pilnīgi jaunu radio programmu tieši Liepājas iedzīvotājiem, kuras mērķauditorija būtu Liepājas un tās rajona klausītāji latviešu valodā vecumā no 25 līdz 54 gadiem. Formāts: muzikāli informatīva programma ar latviešu un ārzemju mūziku, regulāriem ziņu un informatīvi izklaidējošiem raidījumiem par aktuāliem notikumiem pasaulē, Latvijā un īpaši Liepājā. Raidlaika apjoms būtu 97 % latviešu valodā no kopējā raidlaika kopapjoma.

Dalībnieku iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: jaunizveidotā uzņēmuma pamatkapitāls 10 000 LVL apjomā un SIA “RADIO SKONTO” ilgtermiņa aizdevums 20 000 LVL.

 

Nacionālās radio un televīzijas padomes paziņojums

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 87,5–108 MHz diapazonā Liepājā ir saņemts pieteikums no Ivo Baumaņa.

Ziņas par dalībnieku: Ivo Baumanis, adrese: Rīgā, Bruņinieku ielā 40-11, LV-1011, AS “SUPER FM” akcionāru padomes priekšsēdētājs.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot latviešu populārās mūzikas radio Liepājas pilsētas un tās apkārtnes latviešu iedzīvotājiem līdz 35 gadiem, programmas nosaukums – “Latviešu radio”. Raidlaika apjoms būtu 100 % latviešu valodā. 2,5 % apjomā no programmas kopējā raidlaika tiks veidotas Liepājas pilsētas vietējās ziņas, informatīvi un izklaidējoši raidījumi par pilsētas sabiedriskajiem, politiskajiem, kultūras un sporta notikumiem.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā Ivo Baumanis ieguldīs savus personiskos līdzekļus 9400 LVL apmērā.

 

Nacionālās radio un televīzijas padomes paziņojums

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 87,5–108 MHz diapazonā Liepājā ir saņemts pieteikums no SIA “Masu mediju centra “Bizness & Baltija””.

Ziņas par dalībnieku: SIA “Masu mediju centrs “Bizness & Baltija””, adrese: Rīga, K.Valdemāra iela 149, LV-1013. Dalībnieki: Aleksandrs Peškovs – 275 balsis; Sergejs Peškovs – 275 balsis; Andrejs Kočetkovs – 275 balsis un Oļegs Čepuļskis – 275 balsis. Kopējais balsu skaits – 1100.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot muzikāli informatīvu programmu ar nosaukumu “ENERGY FM”, kuras mērķauditorija būtu Liepājas un tās rajona klausītāji vecumā no 15 līdz 40 gadiem. Raidlaika apjoms būtu 50 % svešvalodās un 50% latviešu valodā veidotu raidījumu par Liepājas un tās rajona sabiedriskajiem, kultūras, sporta un citiem pilsētai svarīgiem notikumiem.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: SIA “Masu mediju centra “Bizness & Baltija”” pašu līdzekļi.

 

Nacionālās radio un televīzijas padomes paziņojums

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai pārrobežu radio programmas apraidei 9290 KHz frekvencē vienīgais piedāvājums ir saņemts no Raimonda Kreicberga.

Ziņas par dalībnieku: Raimonds Kreicbergs, adrese: Jūrmala, Kadiķu iela 5, LV-2008; SIA “KREBS TV” valdes loceklis.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot programmu ar nosaukumu “RADIO RNI”, kuras mērķauditorija būtu ārvalstu tūristi vecumā no 20 līdz 70 gadiem un kuri būtu ieinteresēti atbraukt uz Latviju. Raidlaika apjoms būtu 100 % svešvalodās veidotu raidījumu. Nedēļas nogalēs tiks veidots 60 minūšu ilgs informatīvs raidījums par Latviju (ar nosacījumu, ka tiks saņemts valsts finansējums).

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: komercdarbības (noslēgtie līgumi ar potenciālajiem projekta partneriem un investoriem) rezultātā gūtie ieņēmumi (plānotais gada apgrozījums 82 500 LVL).

 

Nacionālās radio un televīzijas padomes paziņojums

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 87,5–108 MHz diapazonā Liepājā ir saņemts pieteikums no SIA “Digital Radiolinija”.

Ziņas par dalībnieku: SIA “Digital Radiolinija”, reģ.nr.40003782880, adrese: Jūrmala, Mārupes iela 11, LV-2003. Vienīgais dalībnieks ir Anda Celma.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot muzikāli informatīvu programmu ar nosaukumu “RADIO JUMS”, kuras mērķauditorija būtu Liepājas un tās rajona klausītāji latviešu un krievu valodā vecumā no 17 līdz 45 gadiem. Raidlaika apjoms būtu 50 % svešvalodās un 50% latviešu valodā veidotu raidījumu par Liepājas un tās rajona aktuālajiem notikumiem.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: SIA “Digital Radiolinija” pašu līdzekļi.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!