• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.2005., Nr. 205 https://www.vestnesis.lv/ta/id/124235

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

22.12.2005., Nr. 205

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras paziņojums

par veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēju atlases procedūru

Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūra, pamatojoties uz Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004.gada 21.decembra noteikumu nr.1036 “Veselības aprūpes organizēšanas un finansēšanas kārtība” 111.punktu izsludina atlases procedūru veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanai pacientiem šādos pakalpojumu veidos:

Mikrobioloģiskie un virusoloģiskie laboratorijas izmeklējumi – Latvijas Republikas teritorijā.

Ultrasonogrāfijas izmeklējumi – divas pakalpojumu sniegšanas vietas Rīgas pilsētas Centra rajonā.

Ārstu speciālistu veselības aprūpes pakalpojumi:

- traumatologs ortopēds – 1 prakses vieta Ludzas rajona Kārsavas pilsētā, 2 prakses vietas Daugavpilī;

- neirologs – 1 prakses vieta Rēzeknē;

- bērnu neirologs – 1 prakses vieta Kuldīgā;

- oftalmologs – 1 prakses vieta Rīgas pilsētas Centra rajonā, 1 prakses vieta Rīgas rajona Ķekavas pagastā, 1 prakses vieta Liepājā;

- kardiologs - 1 prakses vieta Liepājas pilsētā, 1 prakses vieta Saldū, 1 prakses vieta Talsos.

Rehabilitācijas pakalpojumi – Cēsīs.

Pretendentiem 20 dienu laikā pēc publikācijas iesniegt personīgi vai ierakstītā vēstulē Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūrā Baznīcas ielā 25, Rīgā, LV-1010, šādus dokumentus:

1. Dokumentu kopijas par to, ka veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējs atbilst prasībām, kas ārstniecības iestādēm un to struktūrvienībām noteiktas normatīvajos aktos.

2. Veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēja apliecinājumu par iespējām un gatavību līguma ietvaros sniegt veselības aprūpes pakalpojumus par noteikto cenu, nepieprasot papildu maksu no veselības aprūpes pakalpojumu saņēmēja, izņemot pacienta iemaksu un/vai līdzmaksājumu.

3. Veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēja apliecinājumu, ka veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējs nav pasludināts par maksātnespējīgu, neatrodas likvidācijas procesā, tā saimnieciskā darbība nav apturēta vai pārtraukta, nav uzsākta tiesvedība par tā darbības izbeigšanu, maksātnespēju vai bankrotu.

4. Veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēja attīstības stratēģiju vismaz triju gadu periodam, norādot, kādu teritoriju pacientiem tiks nodrošināta veselības aprūpe;

5. Aizpildītu tabulu par veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēja sniegto veselības aprūpes pakalpojumu veidiem un to nodrošināšanai izmantojamajām medicīniskajām tehnoloģijām, veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēja nodrošinājumu ar kvalificētu medicīnisko personālu.

6. Informāciju par veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēja materiāltehnisko nodrošinājumu.

7. Priekšlikumus valsts budžeta līdzekļu izlietošanas izmaksu efektivitātes paaugstināšanai, tai skaitā veselības aprūpes pakalpojumu cenu samazināšanas iespējas.

8. Valsts ieņēmumu dienesta izziņu, ka veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējam nav nodokļu vai valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu parādu, kas izsniegta ne vēlāk kā sešu mēnešus pirms piedāvājumu iesniegšanas termiņa beigām;

9. Informāciju par līdzšinējo darbību – tikai veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējiem, kuriem nav līguma par veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanu un apmaksu ar Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūru.

Veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēju atlases procedūras nolikums un tabula par veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēja sniegto veselības aprūpes pakalpojumu veidiem un to nodrošināšanai izmantojamajām medicīniskajām tehnoloģijām, veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēja nodrošinājumu ar kvalificētu medicīnisko personālu sagataves pieejamas Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras Lietvedībā, Baznīcas ielā 25, Rīgā, LV-1010, tālr. 7043700, vai Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras teritoriālajās nodaļās, kā arī Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras mājas lapā www.voava.gov.lv.

 

Paziņojums

ROSTISLAV AKSENOV, dzīv. Jūrmalā, Engures ielā 5-199! Zemes nomas līgums no 11.05.2001. par zemesgabala nomu Jūrmalā, Nometņu ielā 26, beigsies 2005.gada 31.decembrī saskaņā ar šā līguma 2.punktu. Zemes īpašnieks nepagarina šā līguma darbības un piedāvā noslēgt jaunu līgumu.

Sergejs Voičenko

Paziņojums

Valsts a/s “Latvijas dzelzceļš” saskaņā ar Kravu pārvadājumu Tarifu politikas 3.1.10.punktu Tarifa 03-LDZ 34.paragrāfu un noslēgtajiem līgumiem par kravu tranzītpārvadājumu maksu Latvijas Republikas teritorijā periodam no 2006.gada 1.janvāra līdz 2006.gada 30.jūnijam nosaka tarifa mainīgās daļas likmi Ls 0,385 par tonnu vai 0,547 EUR par tonnu.

 

Paziņojums par prakses vietas maiņu

Zvērināta notāre Rūta Ķēniņa paziņo, ka, sākot no 2006.gada 2.janvāra, tiek mainīta Vidzemes apgabaltiesas darbības teritorijas zvērinātas notāres Cēsīs Rūtas Ķēniņas biroja atrašanās vieta. Jaunā prakses vietas (biroja) adrese – Cēsis, Uzvaras bulvāris 12.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!