• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar iekšlietu ministru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.12.2005., Nr. 198 https://www.vestnesis.lv/ta/id/123440

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar kultūras ministri

Vēl šajā numurā

13.12.2005., Nr. 198

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar iekšlietu ministru

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 12.decembrī, Rīgas pilī tikās ar iekšlietu ministru Dzintaru Jaundžeikaru. Galvenie temati prezidentes un ministra sarunā bija iekšlietu sistēmas pilnveidošana, tās uzdevumi turpmākajiem gadiem. Apspriežot nākamo gadu, īpaši tika izcelta iekšlietu darbinieku gatavošanās Pasaules hokeja čempionātam Latvijā un NATO galotņu sanāksmei Rīgā. Ministrs atzīmēja, ka daudz nepieciešamo līdzekļu vispārējo iekšlietu darbinieku darba apstākļu uzlabošanai tiks saņemti saistībā ar NATO galotņu sanāksmes rīkošanu.

Abas puses pārrunāja Latvijas gatavību pievienoties Šengenas līgumam. Šajā kontekstā prezidente lūdza ministru informēt par pēdējiem paveiktajiem darbiem dažādu jautājumu sakārtošanā. Dz.Jaundžeikars atzīmēja, ka nedrīkst būt nekādu šaubu par turpmāko virzību, lai iepriekš paredzētajā laikā Latvija pievienotos Šengenas līgumam, un viņš sekos ar iekšlietu sistēmu saistīto uzdevumu izpildes gaitai.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!