• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par vēstnieka tikšanos ar Krievijas ārlietu ministra vietnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.2005., Nr. 196 https://www.vestnesis.lv/ta/id/123150

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ziemassvētku koncerta organizēšanu latviešiem Kosovā

Vēl šajā numurā

08.12.2005., Nr. 196

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par vēstnieka tikšanos ar Krievijas ārlietu ministra vietnieku

Latvijas vēstnieks Krievijā Andris Teikmanis 6.decembrī Ārlietu ministrijā Maskavā tikās ar Krievijas ārlietu ministra vietnieku Vladimiru Titovu.

Tikšanās laikā pārrunāti svarīgākie Latvijas un Krievijas sadarbības jautājumi. Gan vēstnieks, gan ārlietu ministra vietnieks uzsvēra nepieciešamību attīstīt politisko dialogu valdību, parlamentu un ārlietu ministriju starpā. Puses vienojās par politiskām konsultācijām starp Latvijas un Krievijas ārlietu ministrijām, kas varētu notikt nākamā gada janvāra vidū.

V.Titovs tāpat akcentēja sadarbības iespējas ar Krievijas reģioniem, kuros ir ievērojams ekonomiskais potenciāls. Vienlaikus ārlietu ministra vietnieks izteicās, ka Krievija turpinās darbu savu tautiešu atbalstam.

Savukārt vēstnieks aicināja Krievijas amatpersonas veidot savus izteikumus par Latviju vienīgi uz pārbaudītas un patiesas informācijas pamata. Andris Teikmanis arī atzīmēja, ka svarīgi būtu aktivizēt gan darbu pie Starpvaldību komisijas sagatavošanas, gan abām valstīm nozīmīgu līgumu parakstīšanas.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!