• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 1. decembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.2005., Nr. 196 https://www.vestnesis.lv/ta/id/123077

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 28. novembra sēdē

Vēl šajā numurā

08.12.2005., Nr. 196

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 1. decembra sēdē

1. Sēdē izskatīja deputāta V.Krištopana iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu no 2005.gada 1.decembra līdz 8.decembrim. Sakarā ar to, ka Saeimas Kārtības ruļļa 8.panta 1.punkts nosaka, ka deputāts drīkst nepiedalīties Saeimas darbā ne ilgāk kā vienu nedēļu, iepriekš par to paziņojot Prezidijam un izprasot atvaļinājumu, Prezidijs nolēma piešķirt deputātam V.Krištopanam neapmaksātu atvaļinājumu no 2005.gada 1.decembra līdz 7.decembrim un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts M.Pietkevičs ievēlēts par Latvijas un Kubas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāja vietnieku.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte M.Ceriņa iekļauta Juridiskās komisijas Apakškomisijas darbam ar Kriminālprocesa likumu sastāvā.

4. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2005.gada rudens sesijas laikā apstiprināšanu”.

6. Pieņēma lēmumu par grozījumu Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2005.gada rudens sesijas laikā apstiprināšanu”.

7. Pieņēma lēmumu par grozījumu “Noteikumos par kārtību, kādā Saeimas deputāti izmanto Saeimas autobāzes autotransportu”.

8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas sekretāra J.Šmita un Saeimas sekretāra palīga G.Viziņa komandējumu uz Reikjavīku (Islande) no 2005.gada 29.novembra līdz 3.decembrim.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!