• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2005. gada 22. novembra rīkojums Nr. 737 "Par nekustamā īpašuma Amerikas Savienotajās Valstīs, Vašingtonā, pirkšanu Latvijas Republikas vēstnieka rezidences vajadzībām". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.11.2005., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/122256

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.889

Noteikumi par Eiropas Kopienas un tās dalībvalstu un Ukrainas Sadarbības nolīgumu par civilu globālu navigācijas satelītu sistēmu (GNSS)

Vēl šajā numurā

29.11.2005., Nr. 190

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 737

Pieņemts: 22.11.2005.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.737

Rīgā 2005.gada 22.novembrī (prot. Nr.68 40.§)

Par nekustamā īpašuma Amerikas Savienotajās Valstīs, Vašingtonā, pirkšanu Latvijas Republikas vēstnieka rezidences vajadzībām

 

1.Ārlietu ministrijai vēstnieka rezidences vajadzībām pirkt nekustamo īpašumu Amerikas Savienotajās Valstīs, Vašingtonā, rajonā, kas atbilst vēstnieka rezidences funkciju īstenošanai.

2.Pilnvarot Latvijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Amerikas Savienotajās Valstīs Māri Riekstiņu parakstīt pirkuma līgumu Latvijas Republikas vārdā.

3.Ārlietu ministrijai Amerikas Savienoto Valstu normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ierakstīt iegādāto nekustamo īpašumu zemesgrāmatā uz valsts vārda Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas personā.

4.Likumprojektā par grozījumiem likumā “Par valsts budžetu 2006.gadam” paredzēt, ka pēc vēstniecības ēkas (4325Seventeenth Str., N.W. Washington, D.C. 20011) pārdošanas iegūtie un valsts pamatbudžeta ieņēmumos ieskaitītie finanšu līdzekļi izmantojami, lai atmaksātu valsts akciju sabiedrībai “Diplomātiskais serviss” aizdevumu, kas saistīts ar nekustamā īpašuma iegādi Latvijas Republikas vēstnieka Amerikas Savienotajās Valstīs rezidences vajadzībām Vašingtonā, kā arī Ārlietu ministrijas budžetā iekļaujamas ilgtermiņa saistības 2007.gadam un turpmākajiem gadiem kredīta atmaksāšanai valsts akciju sabiedrībai “Diplomātiskais serviss”, paredzot katru gadu 37700USD ekvivalentu summu latos atbilstoši attiecīgajā laikā noteiktajam valūtas kursam.

5.Jautājumu par šī rīkojuma 4.punktā minēto līdzekļu un papildu līdzekļu piešķiršanu Ārlietu ministrijai, lai atmaksātu ar nekustamā īpašuma iegādi Latvijas Republikas vēstnieka Amerikas Savienotajās Valstīs rezidences vajadzībām Vašingtonā saistīto aizdevumu, izskatīt vienlaikus ar visu ministriju un citu centrālo valsts iestāžu budžeta prioritāšu pieteikumiem, sagatavojot likumprojektu par grozījumiem likumā “Par valsts budžetu 2006.gadam”.

Ministru prezidents A.Kalvītis

Ārlietu ministra vietā — tieslietu ministre S.Āboltiņa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!