• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Parakstot rīkojumu par policijas izņemto priekšmetu glabāšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.11.2005., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/121902

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sveicot Angelu Merkeli sakarā ar apstiprināšanu Vācijas Federatīvās Republikas kanclera amatā

Vēl šajā numurā

23.11.2005., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Parakstot rīkojumu par policijas izņemto priekšmetu glabāšanu

Vakar, 22.novembrī, Ministru prezidents Aigars Kalvītis parakstījis rīkojumu par darba grupas izveidi, lai pārtrauktu parāda uzkrāšanos par Valsts policijas amatpersonu izņemto priekšmetu glabāšanu SIA “Spektrs-K”, kā arī apzinātu ar glabāšanu saistīto izdevumu apmēru.

Par darba grupas vadītāju iecelts Viktors Elksnis – Iekšlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks. Darba grupā darbosies pārstāvji no Iekšlietu ministrijas, Tieslietu ministrijas, Valsts policijas, valsts aģentūras “Materiālās rezerves”, Tiesu administrācijas, Valsts ieņēmumu dienesta, Ģenerālprokuratūras.

Darba grupai uzdots līdz 2006.gada 1.martam apzināt izdevumus, kas saistīti ar Valsts policijas amatpersonu izņemto priekšmetu glabāšanu SIA “Spektrs-K”, kā arī institūcijas, kas atbildīgas par šo izdevumu segšanu. Vienlaikus darba grupai uzdots sagatavot un iesniegt atbildīgajās institūcijās priekšlikumus par turpmāko rīcību ar Valsts policijas amatpersonu izņemtajiem priekšmetiem.

Darba grupas vadītājs, ja nepieciešams, var pieaicināt citus speciālistus un ekspertus, kā arī pieprasīt nepieciešamo informāciju no citām valsts institūcijām.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!