• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 2000.gada 23.oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.10.2000., Nr. 378/379 https://www.vestnesis.lv/ta/id/12155

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētājs: - vizītē Valmieras rajonā

Vēl šajā numurā

26.10.2000., Nr. 378/379

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija 2000.gada 23.oktobra sēdē

1. Sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta P.Apiņa iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam P.Apinim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 19.oktobrī un ziņot par to Saeimai nākamajā Saeimas sēdē.

3. Izskatīja deputāta N.Rudeviča iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam N.Rudevičam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 19.oktobrī un ziņot par to Saeimai nākamajā Saeimas sēdē.

4. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 2000.gada 26.oktobra sēdes darba kārtību.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 23.oktobra līdz 29.oktobrim.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka no Juridiskās komisijas apakškomisijas darbam ar administratīvā procesa likumu ir izstājies deputāts J.Sokolovskis.

7. Pieņēma zināšanai Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas likumprojekta "Par Latvijas Nacionālās bibliotēkas projekta realizāciju" izstrādāšanas apakškomisijas sekretāra O.Spurdziņa iesniegumu par to, ka Zviedrijas vēstniecība Latvijā un Zviedrijas Kultūras institūts uzaicinājis minētās apakškomisijas pārstāvjus un citus Saeimas deputātus apmeklēt Zviedrijas un Dānijas bibliotēkas, lai iepazītos ar to darbību un pieredzi. Zviedrijas vēstniecība pilnībā sedz ar braucienu saistītos izdevumus.

8. Apstiprināja izdevumu tāmi Beļģijas Senāta Kestoru kolēģijas delegācijas darba vizītei Latvijā no 2000.gada 26.oktobra līdz 30.oktobrim.

9. Nolēma nodot Saeimas kancelejai Ārlietu komisijas priekšsēdētāja G.Krasta iesniegumu, kurā lūgts finansiāli atbalstīt Polijas Seima Ārlietu komisijas delegācijas vizīti Latvijā.

10. Nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai izskatīšanai Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas priekšsēdētāja A.Bērziņa iesniegumu par iespēju daļu no Saeimas budžeta līdzekļiem novirzīt valsts pamatbudžetā ģimenes valsts pabalstu palielināšanai.

11. Nolēma izskatīt nākamajā Prezidija sēdē Latvijas Radio ģenerāldirektora Dz.Kolāta iesniegumu par izmaiņām Saeimas plenārsēžu translācijā.

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam J.Sinkam laikā no 2000.gada 7.novembra līdz 10.novembrim uz Strasbūru (Francija);

2) Saeimas Informācijas nodaļas vadītājai A.Dūdiņai laikā no 2000.gada 1.novembra līdz 5.novembrim uz semināru Londonā (Lielbritānija);

3) Saeimas Informācijas nodaļas bibliotēkas vadītājai S.Šmitei, konsultantam J.Kapeniekam, bibliotekārēm S.Semeikai, V.Bikšei un Saeimas autobāzes šoferim A.Olševskim 2000.gada 31.oktobrī un 1.novembrī uz Tallinu (Igaunija).

13. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas lietu komisijas locekļa G.Bojāra komandējumu uz Kijevu (Ukraina) no 2000.gada 12.oktobra līdz 15.oktobrim.

14. Prezidijs nolēma neapstiprināt komandējumu deputātam V.Birkavam uz Otavu (Kanāda) laikā no 2000.gada 25.oktobra līdz 1.novembrim. Prezidijs lems par kavējuma attaisnošanu deputātam V.Birkavam minētajā laikā.

15. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas S.Dreimanes pārskatu par piedalīšanos Rietumeiropas Savienības asamblejas Drošības un aizsardzības komitejas sēdē Salsberijā (Anglija) šā gada 17.–19.septembrī;

2) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas S.Dreimanes pārskatu par komandējumu uz Parīzi (Francija) šā gada 4.–5.oktobrī;

3) deputāta A.Seiksta pārskatu par komandējumu uz Sanktpēterburgu šā gada 10.–13.oktobrī;

4) deputāta I.Stirāna pārskatu par piedalīšanos konferencē Kijevā (Ukraina) šā gada 13.un 14.oktobrī.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!