• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2005., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/121457

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

16.11.2005., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Paziņojumi par parādu nokārtošanu

Cēsu rajona Priekuļu pagasta padome brīdina dzīvokļa Priekuļos, Parka ielā 2-1, īrniekus ANTONIJU KOVAĻENKO, ALEKSANDRU KOVAĻENKO un ILONU KOVAĻENKO, dzīvokļa Cēsu prospektā 1-3 īrniekus INDRU BUŠU, KĀRLI BUŠU, RITU BUŠU, VITU BUŠU, ĒRIKU BUŠU, JĀNI BUŠU, AIVARU BUŠU un RUDĪTI PRAULIŅU. Jūs vairāk kā trīs mēnešus neesat maksājuši dzīvokļa īres maksu un maksu par pamatpakalpojumiem. Ja mēneša laikā pēc brīdinājuma publicēšanas parāds netiks samaksāts, pagasta padome griezīsies tiesā ar prasību par īres līguma izbeigšanu un jūsu izlikšanu no dzīvokļa, par parāda piedziņu. Cēsu rajona Priekuļu pagasta padome brīdina dzīvokļa Priekuļos, Izmēģinātāju ielā 6-29, īpašnieci MARIKU OZOLU, dzīvokļa Raiņa ielā 7-24 īpašnieku UĢI LŪKU. Jums ir parāds par dzīvojamās mājas kopīpašuma pārvaldīšanu un apsaimniekošanu un parāds par pamatpakalpojumu piegādi. Ja tie netiks samaksāti mēneša laikā no šī brīdinājuma publicēšanas, pagasta padome saskaņā ar likumu “Par dzīvokļa īpašumu” griezīsies tiesā ar prasību par parāda piedziņu.


PSIA “Vecliepāja”, reģ.nr.42103004583, brīdina IGORU SEMJINU, dzim. 18.09.1962. Ja mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas netiks samaksāts parāds Ls 291,32 par īri un komunālajiem pakalpojumiem par dzīvojamo telpu Liepājā, Mežmalas ielā 7-32, un labprātīgi atbrīvota minētā dzīvojamā telpa, PSIA “Vecliepāja” sniegs prasību tiesā par parādu piedziņu un izlikšanu no dzīvokļa.


Lūgums atsaukties

Lūdzam viena mēneša laikā atsaukties mājas Jomas ielā 22, Jūrmalā, likumīgo īpašnieku īres maksas pārskaitīšanai.

Mājas Jomas ielā 22 īrnieces

Anitra Sturme, Tatjana Magomedova

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!