• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2005., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/121455

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

16.11.2005., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas paziņojums

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija paziņo, ka tās mājas lapā www.sprk.gov.lv ir ievietots KONSULTĀCIJU DOKUMENTS par prioritāri analizējamiem elektronisko sakaru pakalpojumiem. Atbildes uz konsultāciju dokumentā uzdotajiem jautājumiem un priekšlikumus un komentārus lūdzam nosūtīt komisijai pa pastu un uz elektroniskā pasta adresi sprk@sprk.gov.lv līdz 2005.gada 12.decembrim.

Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Zemgales reģionālā iestāde paziņo, ka ir veikta nodokļu revīzija (audits) un 14.11.2005. pieņemts lēmums nr.149, kas uzliek par pienākumu SIA “FIZ HIPOTĒKA”, NMR nr.43602002285, iemaksāt budžetā papildus noteiktos maksājumus:

1) pievienotās vērtības nodoklis – Ls 405239,78;

2) soda sankcijas par vispārējiem nodokļu pārkāpumiem – Ls 405239,78.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta 13.daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Papildus aprēķinātās summas jāiemaksā budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Saskaņā ar Latvijas Republikas 1995.gada 2.februāra likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta 2.daļas 1.punktu un Latvijas Republikas 2001.gada 25.oktobra “Administratīvā procesa likums” 77.pantu pieņemto lēmumu SIA “FIZ HIPOTĒKA” ir tiesības 30 dienu laikā pēc publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” rakstveidā apstrīdēt VID Zemgales reģionālās iestādes direktoram, sūdzību iesniedzot Jelgavā, Mātera ielā 57.

Paziņojums

Latvijas Banka saskaņā ar Valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas likumu izsludina lietotas kustamās mantas atsavināšanu.

• Valsts iestādes var saņemt atsavināmās mantas sarakstu divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” darbdienās no pulksten 8.30 līdz 17.30, piektdienās no pulksten 8.30 līdz 16.15. Saraksts saņemams Latvijas Bankas caurlaižu birojā Rīgā, K.Valdemāra ielā 2A, vai pa faksu, iepriekš sazinoties pa tālruni 7022270.

• Valsts iestādes var apskatīt kustamo mantu un pārliecināties par tās tehnisko stāvokli (kustamā manta var nebūt lietošanas kārtībā vai pilnā komplektācijā) divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” katru darbdienu no pulksten 10 līdz 12 Latvijas Bankā Rīgā, K.Valdemāra ielā 2A, iepriekš piesakoties pa tālr. 7022270.

• Valsts iestādei, kas vēlas kustamo mantu iegūt bez atlīdzības, rakstiski jāpiesakās Latvijas Bankā divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” (pieteikuma saņemšanas datums Latvijas Bankā).

Adrese: Latvijas Banka K.Valdemāra ielā 2A, Rīgā, LV-1050. Fakss 7022160.

Pieteikumi iesniedzami personiski vai nosūtāmi pa pastu vai faksu, norādot, kādu atsavināmo kustamo mantu un kādā daudzumā valsts iestāde vēlas iegūt, kā arī valsts iestādes adresi, tālruņa numuru un pilnvaroto personu.

Kustamā manta tiks nodota bez atlīdzības tai valsts iestādei, kura pirmā uz to pieteiksies. Ja uz vienu un to pašu kustamo mantu pirmās vienlaikus (vienā dienā) pieteiksies vairākas valsts iestādes, šīs kustamās mantas ieguvēju noteiks ar izlozi.

Kustamā manta, uz kuru nepieteiksies neviena valsts iestāde, pēc minētā termiņa tiks atsavināta atklātā izsolē, par ko tiks publicēts jauns sludinājums.

Paziņojums

Cēsu pilsētas dome 22.09.2005. sēdē ir apstiprinājusi saistošos noteikumus nr.13 “Cēsu pilsētas pašvaldības nolikums”. Ar noteikumiem var iepazīties Cēsu pilsētas domes Iedzīvotāju apkalpošanas centrā Raunas ielā 4, Cēsīs.

Paziņojums

2005.gada 13.decembrī pulksten 15 notiks LU Literatūrzinātnes, folkloristikas un mākslas zinātnes nozares promocijas padomes atklātā sēde (LU Filoloģijas fakultātē Visvalža ielā 4a, Rīgā), kurā disertāciju filoloģijas doktora grāda iegūšanai aizstāvēs NATAĻJA POĻAKOVA.

Temats: “Vīnes modernisma pozīcijas: identitātes un stila problēmas Pētera Altenberga daiļradē”.

Recenzenti: Dr. habil. philol. J.Kastiņš; Dr. philol. L.Sproģe; Dr. philol. I.Kangro.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU Bibliotēkā, ar kopsavilkumu – LU Filoloģijas fakultātē 219.telpā.

Paziņojums

2005.gada 29.novembrī pulksten 17 notiks LU Literatūrzinātnes, folkloristikas un mākslas zinātnes nozares promocijas padomes atklātā sēde (LU Filoloģijas fakultātē Visvalža ielā 4a, Rīgā), kurā disertāciju filoloģijas doktora grāda iegūšanai aizstāvēs JURIJS SADLOVSKIS.

Temats: “Ukraiņu dzeja 19. un 20.gs. mijā un krievu “sudraba laikmets””.

Recenzenti: Dr. habil. philol. J.Kursīte-Pakule; Dr. habil. philol. J.Trofimovs; Dr. habil. philol. V.Vāvere.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU Bibliotēkā, ar kopsavilkumu – LU Filoloģijas fakultātē 219.telpā.

Paziņojums

2005.gada 29.novembrī pulksten 15 notiks LU Literatūrzinātnes, folkloristikas un mākslas zinātnes nozares promocijas padomes atklātā sēde (LU Filoloģijas fakultātē Visvalža ielā 4a, Rīgā), kurā disertāciju filoloģijas doktora grāda iegūšanai aizstāvēs EVIJA VEIDE.

Temats: “Biogrāfiskās un vēsturiskās prozas modifikācijas Marģera Zariņa daiļradē”.

Recenzenti: Dr. habil. philol. V.Hausmanis; Dr. philol. L.Silova; Dr. philol. M.Burima.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU Bibliotēkā, ar kopsavilkumu – LU Filoloģijas fakultātē 219.telpā.

Paziņojums

Sakarā ar VALĒRIJA BĻINOVA, dzim. 24.09.1963., miris 04.10.2005., VOLDEMĀRA VERŠILO, dzim. 08.01.1946., miris 19.10.2005., nāvi Rīgas pilsētas pašvaldība lūdz pieteikties pa tālr. 7367062 viņu piederīgos. Pēc 10 dienām no publikācijas nelaiķus nodos kremācijai.

Paziņojums

Kuldīgas rajona Rumbas pagasta padome paziņo, ka 2005.gada 20.oktobrī, sēdes protokols nr.11, ir apstiprināti Rumbas pagasta saistošie noteikumi “Par atkritumu apsaimniekošanu Rumbas pagastā”. Ar saistošo noteikumu pilnu tekstu var iepazīties Rumbas pagasta padomē katru darbdienu no pulksten 8 līdz 16.

Paziņojums

Birzgales pagasta padome 29.09.2005. sēdē pieņēma lēmumu (protokols nr.10, 21.§), ar kuru apstiprināti saistošie noteikumi nr.4 “Birzgales pašvaldības nolikums”.

Ar saistošo noteikumu pilnu tekstu var iepazīties Birzgales pagasta padomē Lindes ielā 2, Birzgalē, Ogres rajonā, darbdienās no pulksten 9 līdz 17.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!