• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pilsētu attīstība Eiropas Savienībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.2005., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/ta/id/121070

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 10.novembrī

Vēl šajā numurā

10.11.2005., Nr. 180

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pilsētu attīstība Eiropas Savienībā

Šodien “Reval Hotel Latvija” atklāj starptautisko konferenci “Jauna Eiropa – jauni izaicinājumi pilsētu administrācijām”. Tā domāta ikvienam, kurš aktīvi darbojas ES projektu attīstībā un īstenošanā.
Konferencē tiks izvērtēta un atspoguļota Eiropas Savienības paplašināšanās ietekme uz vietējo pārvaldi un lielajām pilsētām. Īpašu uzmanību paredzēts pievērst praktiskiem jautājumiem – projektu vadībai, cilvēkresursu kapacitātes paaugstināšanai, sadarbības formām starp dažādām institūcijām, kā arī valsts un privātās partnerības modeļiem.
Šodien un rīt paredzētas lekcijas, diskusijas darba grupās un paneļdiskusija par tēmu “Pilsētu problēmas un izaicinājumi paplašinātajā ES”. Dienaskārtībā būs jautājumi par projektu sagatavošanas un īstenošanas perspektīvām, teritoriālo sadarbību ES; projekta vadības mehānisma izveidi Rīgas domē; sadarbības modeļiem starp pašvaldībām, nevalstiskajām organizācijām, augstākajām mācību iestādēm; alternatīviem finansējuma avotiem; atbalsta programmām pilsētām nākamā ES programmēšanas perioda laikā.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!