• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 3. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.2005., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/ta/id/121036

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 7. novembra sēdē

Vēl šajā numurā

10.11.2005., Nr. 180

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 3. novembra sēdē

1. Izskatīja deputāta A.Slaktera iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Slakterim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 3.novembrī un ziņot par to Saeimas sēdē.
2. Pieņēma zināšanai Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja I.Emša iesniegumu par komandējuma uz Ukrainas parlamentu no šā gada 27.novembra līdz 30.novembrim atsaukšanu.
3. Apstiprināja izdevumu tāmi Ukrainas parlamenta Eiropas integrācijas komisijas darbinieku pieredzes apmaiņas vizītei Latvijas Republikā no 2005.gada 17.novembra līdz 25.novembrim.
4. Izskatīja Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna iesniegumu par Saeimas Eiropas lietu komisijas 10.gadadienas svinībām. Prezidijs atbalstīja minētā pasākuma organizēšanu komisijas telpās par komisijas līdzekļiem.
5. Prezidijs nolēma nodot Saeimas Kancelejai un Juridiskajam birojam atbildes sagatavošanai Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna iesniegumu par apmaiņas projektu ar Gruziju.
6. Nolēma nodot mandātu un iesniegumu komisijai deputāta Dz.Jaundžeikara iesniegumu par Saeimas deputāta mandāta nolikšanu uz ministra amata pildīšanas laiku, Centrālās vēlēšanu komisijas sagatavoto informāciju par to, ka nākamais deputāta kandidāts no Latvijas Pirmās partijas deputātu kandidātu saraksta Vidzemes vēlēšanu apgabalā ir J.Šmits, kā arī J.Šmita iesniegumu par to, ka viņš piekrīt pieņemt 8.Saeimas deputāta mandātu uz laiku, kamēr deputāts Dz.Jaundžeikars pilda iekšlietu ministra amata pienākumus.
7. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu Juridiskā biroja juridiskajam padomniekam E.Pastaram iepazīties ar Satversmes tiesas lietu materiāliem.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!