• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 3.novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.11.2005., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120532

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Degvielas tirdzniecība - vidēji ienesīga un droša

Vēl šajā numurā

03.11.2005., Nr. 175

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 3.novembrī

Trīs Baltijas valstu prezidenti – Vaira Vīķe-Freiberga, Arnolds Rītels un Valds Adamkus – tiekas Igaunijā, Mārdu muižā Harju apgabalā.

Latvijas Universitātes rektors Ivars Lācis rīko diskusiju par zinātnisko institūtu statusu. Piedalās izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete.

Veselības aprūpes vadības speciālistu asociācija un Rīgas Stradiņa universitāte rīko diskusiju un apmācības ciklu, kurā veselības ministrs Gundars Bērziņš uzstājas ar runu par Latvijas medicīnas attīstības perspektīvām.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar Bauskas un Jelgavas rajona pašvaldību vadītājiem, lai runātu par administratīvi teritoriālo un reģionu reformu.

Rīgas Juridiskās augstskolas telpās Eiropas Parlamenta deputāts Rihards Pīks, Ārlietu ministrija un Eiropas Savienības tiesību asociācija rīko konferenci “Eiropas Savienības tiesību terminoloģija: problēmas un risinājumi”.

Viesnīcā “Hotel Radisson SAS Daugava” Rīgas reģiona Attīstības aģentūra rīko semināru par jaunā transporta koridora lomu kopējā Eiropas transporta tīklā. Seminārā piedalās Latvijas, Igaunijas, Zviedrijas, Dānijas, Lietuvas, Polijas un Krievijas politiķi, projekta dalībnieki, valsts institūciju pārstāvji, pašvaldību darbinieki un citi interesenti.

Valkas pilsētas bibliotēkā norisinās seminārs “Eiropas Savienība kā instruments dzīves kvalitātes veicināšanai”, kuru vada pieredzes bagāts pedagogs, eksperimentālā mācību līdzekļa “XX gadsimts” autors un Vidzemes augstskolas lektors Mihails Siņicins.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!