• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ceļā uz Eiropas darba tirgu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.11.2005., Nr. 174 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120398

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iedibina Latvijas Zaļo Oskaru

Vēl šajā numurā

02.11.2005., Nr. 174

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ceļā uz Eiropas darba tirgu

Lai veicinātu sabiedrības izpratni par dažādiem darbaspēka mobilitātes aspektiem, strādājot ārzemēs vai jaunā profesijā, kā arī sekmētu pieredzes apmaiņu, Labklājības ministrija (LM) aicina interesentus iesniegt oriģinālus priekšlikumus Eiropas Komisijas (EK) izsludinātajā konkursā “Eiropas strādājošo mobilitātes 2006.gada izmēģinājuma projekts – Ceļā uz Eiropas darba tirgu.”
Konkursa ietvaros plānots veikt sadarbības un izpratnes veidošanas aktivitātes, kā arī pilotprojektus visā Eiropā, kuru īstenošanai piešķirti četri miljoni eiro. Kopumā plānots atbalstīt 20 līdz 30 veiksmīgākos projektus, kuru vidējais finansējums ir no 100 000 līdz 150 000 eiro, līdzfinansējot 85% no iesniegto pieteikumu kopējām izmaksām.
Tiek gaidīti oriģināli un novatoriski priekšlikumi par dažādām 2006.gada laikā veicamām aktivitātēm, tostarp semināriem, darba grupām, pilotprojektiem par strādājošo un viņu ģimenes locekļu mobilitātes atvieglošanu – padomi, inovatīvo metodiku attīstība, izglītības un apmācības programmas. Tāpat var iesniegt ierosinājumus par konkursu, izstāžu, darba tirgu un arī dažādu kultūras vai mediju notikumu aktivitātēm.
Atbilstoši EK prasībām šajā konkursā var pieteikties visi, kuri ir ieinteresēti iepriekšminēto mērķu sasniegšanā, tostarp valsts pārvaldes iestādes un sociālo partneru organizācijas, kuras darbojas Eiropas, valsts, reģionālajā vai vietējā līmenī, kā arī nevalstiskās organizācijas, uzņēmējsabiedrības, augstākās mācību iestādes, plašsaziņas līdzekļi un citi interesenti. Turklāt minētajām organizācijām savi priekšlikumi jāizstrādā, iesaistot vismaz divas organizācijas.
Lai atvieglotu pieteikumu izskatīšanas procedūru, tie jāiesniedz angļu, franču vai vācu valodā, tomēr tiks pieņemti arī pieteikumi citās Eiropas Savienības dalībvalstu valodās, arī latviešu. Priekšlikumi jāiesniedz EK līdz šā gada 12.decembrim.

Pēc LM informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!