• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas domes 2005. gada 27. septembra saistošie noteikumi Nr. 20 "Grozījumi Rīgas domes 17.12.2002. saistošajos noteikumos Nr.39 "Rīgas ūdensvada un kanalizācijas tīklu un būvju ekspluatācijas, lietošanas un aizsardzības noteikumi"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.11.2005., Nr. 174 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120387

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.21

Par detālplānojuma projekta Jūrmalā, kvartālam starp Zigfrīda Meierovica prospektu, Gončarova un Akas ielām un pludmali, saistošās daļas apstiprināšanu

Vēl šajā numurā

02.11.2005., Nr. 174

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 20

Pieņemts: 27.09.2005.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgas domes saistošie noteikumi Nr.20

Rīgā 2005.gada 27.septembrī (prot. Nr.19, 17.§)

Grozījumi Rīgas domes 17.12.2002. saistošajos noteikumos Nr.39 “Rīgas ūdensvada un kanalizācijas tīklu un būvju ekspluatācijas, lietošanas un aizsardzības noteikumi”

Lai nodrošinātu pakalpojumu sniedzēja atbildību par klientiem piegādātā ūdens daudzuma precīzu uzskaiti, izdarīt šādus grozījumus Rīgas domes 17.12.2002. saistošajos noteikumos Nr.39 “Rīgas ūdensvada un kanalizācijas tīklu un būvju ekspluatācijas, lietošanas un aizsardzības noteikumi”:

1. Papildināt saistošo noteikumu sadaļu “Lietoto terminu skaidrojums” ar terminu:

Ūdens patēriņa starpība — starpība, kas veidojas starp Pakalpojumu sniedzēja valdījumā esošā mājas kopējā ūdens patēriņa skaitītāja uzrādīto, dzīvojamai mājai piegādāto ūdens daudzumu un mājas dzīvokļos un neapdzīvojamās telpās (ieskaitot mākslinieku darbnīcas) uzstādīto ūdens patēriņa skaitītāju uzrādīto ūdens patēriņa daudzumu, no kura atskaitīts ūdens patēriņš dzīvokļos bez skaitītājiem, fiksētie ūdens zudumi mājā, kā arī ūdens patēriņš mājas koplietošanas vajadzībām.”

2. Papildināt saistošos noteikumus ar 3.4.7.apakšpunktu šādā redakcijā:

“3.4.7. pamatojoties uz Klienta iesniegtajiem ūdens patēriņa skaitītāja rādījumiem, par mājas koplietošanas vajadzībām patērēto, bet kanalizācijā nenovadīto ūdens daudzumu, Pakalpojumu sniedzējs rēķinā iekļauj tikai maksu par ūdens piegādi.”

3. Papildināt saistošos noteikumus ar 5.5.punktu šādā redakcijā:

“5.5. Ja pēc Klienta ierosinājuma veiktajā pārbaudē (verificēšanā) Pakalpojumu sniedzēja bilancē esošais mājas kopējais ūdens patēriņa skaitītājs tiek atzīts par nederīgu, Pakalpojumu sniedzējs veic korekcijas, samazinot nākamā norēķinu mēneša rēķina summu atbilstoši ūdens patēriņa starpībai pēdējā norēķina mēnesī pirms ūdens skaitītāja verificēšanas. Samaksa par visu mājai pievadīto ūdens daudzumu tiek atjaunota tikai pēc jauna verificēta ūdens patēriņa skaitītāja uzstādīšanas.”

Rīgas domes priekšsēdētājs A.Aksenoks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!