• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 1.novembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.11.2005., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/120286

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Inženierzinātnēs darbaroku trūkums

Vēl šajā numurā

01.11.2005., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 1.novembrī

Latvijas Pašvaldību savienības telpās Veselības ministrijas valsts sekretārs Uldis Līkops tiekas ar Latvijas rajonu pašvaldību pārstāvjiem un Latvijas Pašvaldību savienības vadību, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar modernizācijas plāna ieviešanu veselības aprūpes nozarē un tā norisi un attīstību dažādos Latvijas reģionos.

Rīgas Kongresu namā Rīgas domes priekšsēdētājs Aivars Aksenoks un Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta atbildīgās amatpersonas tiekas ar iedzīvotājiem, lai pārrunātu jaunā Rīgas attīstības plāna sabiedriskās apspriešanas rezultātus. Paredzēts sniegt pārskatu par saņemtajiem iedzīvotāju priekšlikumiem, to apkopošanas gaitu un izvērtēšanas procedūru.

Finanšu ministrijā notiek sanāksme par struktūrfondu un Kohēzijas fonda finansējuma apgūšanu un 2007.– 2013. gadu plānošanas periodu, par administrēšanas kapacitāti. Piedalās pārstāvji no Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas, Zemkopības ministrijas.

Vides ministrijā “Bensonu Sporta kluba” (BSC) prezidents Māris Bensons un vides ministrs Raimonds Vējonis paraksta dāvinājuma līgumu, kurš paredz, ka BSC, atbalstot 2005.gada akciju “Lašiem būt”, dāvina labākajai vides inspektoru vienībai motorlaivu “Honda Marine”.

Alūksnē, administratīvās ēkas lielajā zālē, notiek Valsts darba inspekcija rīkotais seminārs sērijā “Drošs darbs – ikvienam”.

Vides ministrijā notiek seminārs “ERAF projektu ieviešanas kapacitātes paaugstināšana”.

Viesnīcā “Reval Hotel Latvija” notiek konference “Klimata politikas attīstība un ieviešana”.

Notiek Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Instruktoru skolas piektās gadadienas svinības, kas sākas ar svētbrīdi un jauno telpu iesvētīšanu, pēc tam svinīgā pasākumā apbalvo skolas labākos karavīrus un civilos darbiniekus. Skolas aktu zālē notiek NBS Instruktoru skolas komandiera kapteiņa Jāņa Lakševica pieņemšana, kurā piedalās NBS komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots, NBS štāba priekšnieks brigādes ģenerālis Juris Kiukucāns, spēku veidu, pavēlniecību un apakšvienību komandieri, ārvalstu militārie atašeji, kā arī Cēsu pilsētas un rajona valsts un pašvaldību iestāžu vadītāji.

Kuldīgā Bērnu un ģimenes atbalsta centrā Veselības veicināšanas valsts aģentūra sadarbībā ar Latvijas Kardiologu biedrību rīko semināru “Sirds un asinsvadu slimību riska faktori un to primārā profilakse”.

Rīgas Juridiskajā augstskolā notiek Eiropas tiesības studējošo asociācijas “ELSA Latvija” organizēts seminārs “Teritorijas plānošana: aktuālās problēmas Satversmes tiesas un administratīvo tiesu praksē”.

Ventspils Galvenajā bibliotēkā projekta “Ventspils bibliotēkas “Europe Direct” informācijas punkts” ietvaros notiek tikšanās ar Eiropas Parlamenta deputātu Ģirtu Valdi Kristovski.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!