• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Valsts kases pieredzi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2000., Nr. 368/369 https://www.vestnesis.lv/ta/id/11935

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētāja paziņojums

Saeimas priekšsēdētāja paziņojums

Vēl šajā numurā

19.10.2000., Nr. 368/369

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Valsts kases pieredzi

No 13. līdz 17. oktobrim Rīgā mācību vizītē uzturējās Bosnijas un Hercegovinas Federālās finansu ministrijas Valsts kases departamenta un Valsts kases ministrijas vadība, lai iepazītos ar Latvijas Valsts kases darbu.

Mācību projektu Bosnijas un Hercegovinas pārstāvjiem gatavoja ASV Starptautiskās attīstības aģentūra, kas Latvijas Valsts kasi atzinusi par vienu no pozitīvākajiem piemēriem pārejas ekonomikas valstīs.

Latvijas Valsts kases pārstāvji Bosnijas un Hercegovinas kolēģiem nolasīja lekcijas par Valsts kases izveidi un struktūru, naudas resursu vadību, vienotā konta izveidi un darbību Latvijas Bankā, naudas plūsmas vadību, finansu plānošanu un uzraudzību, Valsts kases operatīvajiem un oficiālajiem pārskatiem un valsts budžeta izpildi un struktūru.

Bosnijas un Hercegovinas pārstāvji ļoti atzinīgi novērtēja Latvijas Valsts kases speciālistu lekcijas un komentārus par Valsts kases ikdienas darbību.

Šogad mācību vizītēs Latvijā, lai iepazītos ar Valsts kases veiksmīgo darbu, ir bijuši arī Maķedonijas un Ukrainas pārstāvji.

Kā zināms, arī Starptautiskais valūtas fonds ir atzinis Latvijas Valsts kasi par vislabāk strādājošo valsts kases sistēmu Viduseiropā un Austrumeiropā.

Finansu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!