• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 10. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.10.2005., Nr. 163 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118835

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 3. oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

13.10.2005., Nr. 163

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 10. oktobra sēdē

1. Sēdē izskatīja 11 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Izskatīja deputāta A.Mackēviča iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A.Mackēvičam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 13.oktobrī.
3. Izskatīja deputāta J.Šmita iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam J.Šmitam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 13.oktobrī.
4. Izskatīja deputāta J.Dobeļa iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Dobelim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 13.oktobrī.
5. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2005.gada 12.oktobrī pulksten 17.00.
6. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 13.oktobra sēdes sasaukšana un sēdes darba kārtību.
7. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 10.oktobra līdz 16.oktobrim.
8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāti R.Jurķis un I.Ostrovska iekļauti Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Vides apakškomisijas sastāvā.
9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Radzēvičs iekļauts Latvijas un Ukrainas parlamentu sadarbības grupā.
10. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Radzēvičs iekļauts Latvijas un Baltkrievijas parlamentu sadarbības grupā.
11. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Radzēvičs iekļauts Latvijas un Krievijas parlamentu sadarbības grupā.
12. Nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai, kā arī Publisko izdevumu un revīzijas komisijai Ministru kabineta iesniegto Latvijas Republikas 2004.gada pārskatu par valsts budžeta izpildi un par pašvaldību budžetiem un Valsts kontroles atzinumu par Latvijas Republikas 2004.gada pārskatu par valsts budžeta izpildi un par pašvaldību budžetiem. Prezidijs nolēma noteikt, ka Publisko izdevumu un revīzijas komisija sagatavo Saeimas lēmuma projektu.
13. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2005.gada rudens sesijas laikā apstiprināšanu”.
14. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2005.gada rudens sesijas laikā apstiprināšanu”.
15. Apstiprināja komandējumus:
1) Ārlietu komisijas priekšsēdētājai V.Paeglei un komisijas konsultantam A.Jefimovam uz Londonu (Apvienotā Karaliste) no 2005.gada 30.oktobra līdz 1.novembrim;
2) Eiropas lietu komisijas sekretāram A.Kāpostam un komisijas konsultantei D.Rožlapai uz Strasbūru (Francija) no 2005.gada 17.oktobra līdz 19.oktobrim;
3) Saeimas specializētajam atašejam Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā G.Ostrovskim uz Madridi (Spānija) no 2005.gada 27.oktobra līdz 30.oktobrim.
16. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas locekļa I.Emša komandējumu uz Edinburgu (Apvienotā Karaliste) no 2005.gada 5.oktobra līdz 9.oktobrim.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!