• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējot Ēģiptes Arābu Republikas vēstnieku Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.10.2005., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118759

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Akreditējot Īrijas Republikas vēstnieku Latvijā

Vēl šajā numurā

12.10.2005., Nr. 162

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akreditējot Ēģiptes Arābu Republikas vēstnieku Latvijā

HX0W1762.JPG (14258 bytes)
Ēģiptes ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Samahs Mohameds Sotohi Sarhans un Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga otrdien, 11.oktobrī, Rīgas pilī saņēma akreditācijas vēstuli no Ēģiptes Arābu Republikas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Latvijā Samaha Mohameda Sotohi Sarhana.
Ēģiptes vēstnieks pauda Valsts prezidentei apņēmību intensificēt Latvijas un Ēģiptes sadarbību visdažādākajās jomās, īpaši akcentējot politisko saišu stiprināšanu, ekonomiskās sadarbības potenciāla izmantošanu, kultūras un izglītības apmaiņas programmu izvēršanu, kā arī tūrisma iespēju apgūšanu.
Vēstnieks nodeva Latvijas prezidentei ielūgumu apmeklēt Ēģipti valstsvizītē. Abas puses bija vienisprātis, ka Latvijas vēstniecības atvēršana Ēģiptē un Ēģiptes vēstniecības atvēršana Latvijā kā ES dalībvalstī ir prioritātes, jo tas būtu nozīmīgs atbalsts sadarbībai visdažādākajos līmeņos un jomās. Valsts prezidente atzīmēja, ka jau tagad pastāv auglīga un nozīmīga Latvijas un Ēģiptes sadarbība kultūras un zinātnes jomā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!