• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Peru vēstnieka iepazīšanās vizīti pie Saeimas priekšsēdētājas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.10.2005., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118756

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par EP Cilvēktiesību apakškomitejas delegācijas vizīti Turcijā

Vēl šajā numurā

12.10.2005., Nr. 162

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Peru vēstnieka iepazīšanās vizīti pie Saeimas priekšsēdētājas

Otrdien, 11.oktobrī, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre tikās ar Peru Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Manuelu Pikaso Boto, kurš bija ieradies iepazīšanās vizītē.
M.Pikaso Boto pastāstīja Saeimas priekšsēdētājai par iekšpolitisko situāciju Peru, īpaši akcentējot nākamā gada vidū paredzētās valsts prezidenta vēlēšanas, kā arī raksturoja valsts ekonomisko situāciju un attīstības prognozes.
Peru ir ieinteresēta attiecību paplašināšanā ar Latviju kā vienu no Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīm. Abas amatpersonas bija vienisprātis, ka Latvijas un Peru divpusējo attiecību aktivizēšanā nozīmīga loma ierādāma arī parlamentārajai sadarbībai. Tie varētu būt gan savstarpējie kontakti, abu valstu parlamentos veidojot sadarbības grupas, gan Starpparlamentu savienības ietvaros, kuras kārtējā sesija šīs nedēļas beigās sāksies Ženēvā.
Vēstnieks interesējās par ES aktualitātēm un Eiropas konstitucionālā līguma nākotni pēc negatīvajiem referendumiem par tā ratifikāciju divās no ES dalībvalstīm.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!