• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 12.oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.10.2005., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118738

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valdība atbalsta Publisko iepirkumu likumprojektu

Vēl šajā numurā

12.10.2005., Nr. 162

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 12.oktobrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar Īrijas vēstnieku.

ASV kongresmenis Džons Šimkus tiekas ar Ārlietu komisijas pārstāvjiem, Latvijas un ASV parlamentu sadarbības grupas pārstāvjiem un Saeimas priekšsēdētāju Ingrīdu Ūdri.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete apmeklē Rīgas speciālo pamatskolu, kas ir jaunizveidotā Valsts speciālās izglītības centra bāzes skola. Ministre tiekas ar Latvijas Izglītības apgādu asociācijas valdes priekšsēdētāju Aivaru Gribustu, lai pārrunātu turpmāko rīcību mācību materiālu sagatavošanā un izdošanā, kā arī ar ekonomiskās izglītības organizācijas “Junior Achievments – Latvija” pārstāvjiem, lai pārrunātu organizācijas plānotās turpmākās aktivitātes. Ina Druviete arī apspriež ar Latvijas vecāku apvienības “Vecāki izglītībai, sadarbībai, izaugsmei” priekšsēdētāju Kārli Boldiševicu vecāku iesaisti izglītības procesos valstī.

Viesnīcā “Radisson SAS Daugava” notiek Pasaules tūrisma organizācijas (PTO) Eiropas reģionālā konference par komunikāciju tūrisma jomā “Tourcom”. Konferenci atklāj Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, PTO ģenerālsekretārs Frančesko Frandžali un ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš.

Ministru kabineta ēkā Tieslietu ministrija un valsts aģentūra “Maksātnespējas administrācija” rīko jaunā Maksātnespējas likumprojekta prezentāciju, lai iepazīstinātu nevalstisko organizāciju pārstāvjus ar būtiskākajām izmaiņām maksātnespējas procesā, kuras ieviesīs jaunais Maksātnespējas likums.

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta Mazākumtautību kultūras un informācijas nodaļas telpās tiek prezentēts pētījums “Jauniešu politiskā līdzdalība paš- valdību vēlēšanās”, kuru veica Vidzemes augstskola. Piedalās īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis. Notiek arī sabiedriskā apspriede par valsts programmas “Sabiedrības integrācija Latvijā” pamatnostādnēm.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) konferenču zālē notiek Itālijas un Latvijas uzņēmēju kontaktbirža. To atklāj LIAA direktors Andris Ozols un Romas biznesa aģentūras “Promex” direktors Federiko Eriko. Foruma laikā aģentūras paraksta sadarbības protokolu.

Latvijas Ugunsdzēsības muzejā notiek “Aldara” jaunās alus šķirnes “Uguns alus” prezentācija un degustācija.

Latvijas Neredzīgo biedrības Strazdumuižas organizācija Starp- tautiskās Baltā spieķa dienas ietvaros rīko akciju – gājēji ar baltajiem spieķiem šķērso Juglas ielu pie luksofora, kas atrodas pretī Strazdumuižas internātvidusskolai, Juglas ielā 14a. Akcijas mērķis ir atkārtoti pievērst autovadītāju uzmanību tam, cik svarīgi ir ievērot ceļu satiksmes noteikumus.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!