• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: - apmeklējot Zemessardzes bataljonu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.10.2000., Nr. 363/364 https://www.vestnesis.lv/ta/id/11839

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mūsu sadarbība kalpo Baltijai un Eiropai

Vēl šajā numurā

17.10.2000., Nr. 363/364

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

— apmeklējot Zemessardzes bataljonu

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga sestdien, 14. oktobrī, Skultē apmeklēja Zemessardzes 17.bataljona 1.brigādi.

Zemessardzes komandieris Juris Kiukucāns sniedza informatīvo ziņojumu par Sauszemes spēku uzdevumiem un ZS 1.brigādes attīstību.

Valsts prezidente tika iepazīstināta ar Zemessardzes 17.bataljonu, tā struktūru, mācību programmām un ekipējumu. Apmeklējuma ietvaros V.Vīķe–Freiberga tikās ar jaunsargiem, paužot gandarījumu par viņu patriotismu un sasniegumiem mācību programmās. Iepazīstoties ar vienības "Vanags" demonstrējumu sprādzienbīstamu priekšmetu atrašanā un neitralizēšanā, V.Vīķe–Freiberga uzsvēra šīs vienības nepieciešamību, neitralizējot vēstures atstātos sprādzienbīstamos priekšmetus, kā arī reaģējot uz šīsdienas situācijām spridzekļu likvidēšanā. Pēc vingrinājuma ēkas ieņemšanā prezidente pateicās karavīriem par viņu ieguldītajām pūlēm zemessardzes dienestā. Prezidente atzinīgi novērtēja arī zemessardzes lomu dažādu tautību jauniešu integrācijā sabiedrībā.

NBS komandieris Raimonds Graube pateicās Valsts prezidentei par apmeklējumu, atzīmējot, ka tas ir papildu stimuls Zemessardzes attīstībai un apliecina ierindas zemessargiem, ka viņu darbs ir svarīgs valsts aizsardzībai.

Valsts prezidenta preses dienests

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!