• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mirkļi, kas savieno ar laiku, ļaudīm, bezgalību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.2005., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118290

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sveicieni no Latgales devušies ceļā

Vēl šajā numurā

06.10.2005., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mirkļi, kas savieno ar laiku, ļaudīm, bezgalību

Latvijas Akadēmiskās bibliotēkas Misiņa namā Rūpniecības ielā vakar, 5.oktobrī, atklāja fotomeistara un dzīves mākslinieka Vilhelma Mihailovska personālizstādi “Fotogrāfija grāmatu pasaulē”.

PILS.JPG (10237 bytes)Fotoattēli, fragmenti no lielākām kolekcijām, grāmatas, preses izdevumi atspoguļo Vilhelma Mihailovska 35 gadus fotomākslā, viņa ciešo sasaisti ar daudzveidīgajām Latvijas kultūras norisēm. Dzīvē un mākslā tikuši talantīgi portretēti Ojārs Vācietis un Imants Ziedonis, Vija Artmane, Raimonds Pauls un daudzi citi kultūras cilvēki. Viņi bagātinājuši Vilhelma Mihailovska personību, viņš ar savu mākslu atstājis pēdas viņu biogrāfijā.
Par savu darbu autors saka: “No dzīves bezgalīgās daudzveidības es esmu izšķīlis dzirksteli – lūk, tieši šo mirkli, nevis jebkuru citu. Un tas mirklis savienojis mani ar bezgalību, laiku un ļaudīm, pasauli – ar Dievu.”
Uz ekrāna pirmoreiz tika parādīti 347 attēli no jaunās kolekcijas “Latvija šeit un tagad”, kas tapusi pēdējos trīs gados. To varēšot skatīt nākamajā personālizstādē.

Aina Rozeniece, “LV”

aina.rozeniece@vestnesis.lv

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!