• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 5.oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.10.2005., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/118192

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Cukurfabrikas notekūdeņiem liedz Lielupi

Vēl šajā numurā

05.10.2005., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 5.oktobrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga valstsvizītes laikā tiekas ar Gruzijas prezidentu Mihailu Saakašvili, piedalās Gruzijas un Latvijas biznesa forumā viesnīcā “Marriott”, saka runu Gruzijas un Latvijas NVO forumā “Ceļā uz ES”, kā arī tiekas ar Gruzijas parlamenta vadītāju Ninu Burdžanadzi un visas Gruzijas Katolikosu Patriarhu

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar ASV medicīnas ekspertiem no Luisvilas Kentuki štata. Sarunā piedalās arī ASV vēstniece Latvijā Ketrīna Toda Beilija un veselības ministrs Gundars Bērziņš.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš un ministrijas parlamentārais sekretārs Valdis Ģīlis tiekas ar Latvijas Ārstu biedrības valdi, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar šobrīd Saeimā iesniegtajiem veselības aprūpes nozares likumprojektiem, kā arī lai runātu par ārstniecības personāla sertifikāciju un rezidentūras jautājumiem.

Dobeles rajona Zebrenes pagastā Latvijas Nacionālo partizānu apvienība atklāj Balto krustu un piemiņas tēlu partizāniem, kas krita kaujā ar čekas pārstāvjiem.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!